Preoblikuj svoje telo še pred poletjem

CITYLIFE 09.06.2020
Foto: Depositphotos

Aparat Vela Slim III je naprava, v kateri so združeni vsi najnaprednejši postopki preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza. Metoda je telesu prijazna in na kar najbolj naraven način deluje tam, kjer si to želimo. 

Združene so 4 različne tehnologije delovanja, ki delujejo sočasno: 

  • BIPOLARNA RADIOFREKVENCA (podkožje segreje do 15 milimetrov globoko s tem se poveča tvorba kolagena, elastina in hialuronske kisline. Tako krepimo vezivno tkivo, ter zmanjšamo ohlapnost kože).
  • INFRA RDEČA SVETLOBA (segreva podkožje do 5 milimetrov globoko in vzpodbuja metabolizem ter cirkulacijo krvi v koži in podkožju, s tem se razbijajo maščobne celice, ki se izločijo skozi limfni sistem).
  • VAKUM (ustvari podtlak, ki posledično razširi ožilje in izboljša prekrvavitev).
  • MASAŽA s posebnimi valjčki.

Aparat Vela Slim III je namenjen neinvazivnemu liftingu obraza, vratu in dekolteja. Odpravi gubice, podočnjake in podbradek. Z uporabo aparata preoblikujemo telo in s tem zmanjšamo celulit, “krilca“- nadlahti na rokah, izboljša se nam tonus kože, kapilare pa vidno ublažijo.

Reden obisk tretmajev 1-krat do 2-krat na teden nam daje viden rezultat že po nekaj obiskih. Za ohranjevanje doseženega stanja se priporoča 1-krat do 2-krat mesečno vzdrževanje.

Priporočljiv čas tretmajev za trebuh je 20 minut, noge in zadnjico 40 minut, hrbet 20 minut, obraz 35 minut, obraz in vrat 45 minut  ter dekolte 10 minut. 

Kontakt: 041 765 735

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča