Prednosti pitja mineralne vode

Anja Mrevlje 19.04.2017
Prednosti pitja mineralne vode

Ni nujno, da je navadna voda najbolj primerna tekočina za hidracijo. Ob pitju vod, ki vsebujejo tudi minerale, v telo vnašamo tudi slednje. Odlična izbira je mineralna voda Magnesia, ki vsebuje manj natrija in več magnezija. Magnezij je v telesu namreč ključnega pomena za ustvarjanje energije, zato je nepogrešljiv tudi pri tistih, ki imate hiter življenjski slog modernega človeka ali pa se dosti ukvarjate s športom.

Magnesia je na voljo tako gazirana kot negazirana.

Za vas smo zbrali 4 ključne prednosti pitja mineralne vode:

  • Točno vemo, kaj pijemo. Poznamo izvir vode in njeno sestavo, ki je označena na deklaraciji. Kakovost vode je konsistentna in imamo zagotovilo, da ni kemijsko obdelana.
  • Za svoje telo naredimo nekaj pozitivnega. Z vnosom mineralov, ki jih telo potrebuje, blagodejno vplivamo na počutje. Magnesia prihaja iz zavarovanih naravnih podzemnih virov in je primerna za vsakodnevno pitje v neomejenih količinah.
  • Široka izbira okusov in pakiranj. Mineralne vode vam omogočajo široko izbiro, saj so v ponudbi tako negazirane kot gazirane. Mineralna voda Magnesia, ki vsebuje manj natrija in več magnezija, je s svojo sestavo še posebej blagodejna za vaše telo, zagotovo pa vas bo s svojim priročnim nastavkom za pitje navdušila Magnesia GO.
  • Pijemo jo lahko kjerkoli in kadarkoli. Dostopna je, ko se ukvarjamo s športom, na izletu in v avtu. Vedno z garantirano kakovostjo.

Magnesia GO.

Magnezij in fizična aktivnost

Nihče se ob napornih vadbah ne želi soočiti z bolečinami, ki so posledica nepazljivosti pri prehrani in vnosu tekočine v telo. Če torej še niste našli rešitve, kako se soočiti z mišičnimi krči, naj vas opozorimo na nujnost dodatnega vnosa magnezija, ki je nepogrešljiv pri športnih aktivnostih. Magnezij namreč prispeva k delovanju mišic, zato je priporočljivo pitje lahke mineralne vode Magnesia, ki je bogata z magnezijem, hkrati pa vsebuje zelo malo natrija in nima vplivov na prebavni sistem. Je odlična rešitev za športnike, saj hkrati hidrira in v telo vnaša nujno potreben magnezij, na voljo pa je gazirana in negazirana. Zaradi manjše vsebnosti natrija in več magnezija je Magnesia edinstvena, saj telesa ne obremenjuje s solmi. Prevelik vnos soli lahko namreč povzroča dehidracijo.

Magnesia je prava izbira, ko se odločamo med različnimi ponudniki mineralnih vod. Zaradi primerne sestave mineralov je edinstvena med mineralnimi vodami, saj telesa ne obremenjuje s solmi in je primerna za vsakodnevno pitje v neomejenih količinah, ker ne vpliva na prebavo. Je lahka in zelo pitna mineralna voda, na voljo pa je v gazirani ali negazirani obliki in v priročnih ter stilsko oblikovanih embalažah.
magnesia.si

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča