Philips Lumea Prestige - 15 minut do gladke kože

Anja Mrevlje 24.05.2017
Philips Lumea Prestige

Različni tipi kože, dlačic in raznolike oblike predelov telesa, kjer si dame zaželimo svilnato gladke kože, so navdihnili nov model aparata za odstranjevanje dlak, Philips Lumea Prestige, ki je prva naprava IPL z nastavki, posebej prilagojenimi različnim delom telesa. Tehnologija IPL z nežnimi pulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počivanja. S tem omogoči do 92-odstotno zmanjšanje poraščenosti že po treh tretmajih, opravljenih v dvotedenskih zamikih. 

Aparat je učinkovit in enostaven za uporabo in ima številne ergonomsko zasnovane nastavke, ki omogočajo optimalne rezultate na vsakem delu telesa posebej. Novost je, da lahko najučinkovitejšo rešitev IPL uporabljamo brezžično ali žično, senzor SmartSkin pa nam vsakokrat izmeri najboljšo nastavitev za naš tip kože samo s pritiskom na gumb. Z novo Lumeo Prestige nega celotnega telesa traja le 15 minut. Čas je, da se poslovimo od dlačic in uživamo ob svilnato gladki koži.
philips.si

Galerija - Philips Lumea Prestige:

Fotogalerija

Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige Philips Lumea Prestige

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča