Omejena izdaja balzamov Labello Sparkle je tu

CITYLIFE 19.10.2017
Labello Sparkle

Obožujemo bleščice in radi sledimo zadnjim modnim trendom? Potem se vsekakor ne bomo mogle upreti novi omejeni seriji legendarnega balzama Labello Original, ki je z učinkovito formulo s karitejevim maslom in pantenolom osvojil vse generacije.
V predprazničnem času se Labello Original predstavlja v šestih bleščečih preoblekah Labello Sparkle in že navdušuje ljubiteljice mode in kozmetike po vsem svetu. Prihod trendi bleščečih embalaž balzamov Labello Sparkle so izbrane modne poznavalke pozdravile v središču Ljubljane, kjer je regijska vodja znamke Labello Anita Bogataj Melihen v bleščečem ambientu zbranim predstavila glavne mejnike v zgodovini te priljubljene znamke in najavila novo, težko pričakovano omejeno serijo: «Labello, ki je z nami že 108 let, je od nekdaj rušil mejnike in bil vedno v koraku z modnimi trendi. Zdaj znova predstavlja nekaj izjemnega, izjemno bleščečega, novo omejeno serijo Labello Sparkle. Naj vas bleščice v prazničnih dneh spremljajo na vsakem koraku.»

Šest bleščečih preoblek pa gre tudi v korak z najbolj vročim trendom nove modne sezone - bleščicami, ki so tudi zaščitni znak priljubljene hrvaške modne znamke ELFS. Modni dvojec je na dogodku Labello Sparkle predstavil svoje najbolj bleščeče modne kose. In oblekel tudi Taro Zupančič, voditeljico dogodka. Tudi balzami Labello Sparkle prihajajo v prav posebni embalaži, ta ima na zadnji strani prostor za sporočilo, s katerim lahko bleščeče balzame Labello Sparkle v prazničnih dneh podarite svojim najdražjim. Tako delite nego in bleščice hkrati. 

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča