Nova Vichy ikona proti staranju - filer v steklenički

CITYLIFE 26.01.2021
vichy

Ker je mogoče okrog 80 % staranja kože pripisati škodljivemu vplivu ekspozoma, je dobra novica, da lahko s pravilno skrbjo za svoj obraz v veliki meri vplivamo na zdravje svoje kože od zunaj in znotraj. V boju proti vplivu ekspozoma in s sledenjem geslu Zdravje je pomembno – začnite pri svoji koži so strokovnjaki iz Vichyja ustvarili edinstveno inovacijo Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler z učinkovito molekulo – hialuronsko kislino, ki pozitivno vpliva na vezivna tkiva in tako koži povrne prožnost in čvrstost ter zmanjša znake staranja in vidnost gub. Ta učinkovit serum je namenjen obrazu in predelu okrog oči ter ciljno deluje na obstoječe gube in tanke linije. 

NOVA IKONA BOJA PROTI STARANJU IN NJENA IZJEMNA UČINKOVITOST 
1. NADOKNADI 100 % DNEVNE IZGUBE HIALURONSKE KISLINE IZ EPIDERMISA 

Osnovne naloge hialuronske kisline so vezava vode, vlaženje kože, aktiviranje proizvodnje kolagena in elastina ter omogočanje boljše absorpcije drugih aktivnih sestavin. Poleg marljivega zadrževanja zaloge vode v dermisu z namenom preprečitve izsušitve epidermisa hialuronska kislina hranljive snovi privede do kožnih celic in spodbudi njihovo obnovo. 

2. UČINKOVITA SINERGIJA IZBRANIH SESTAVIN, KI JIH DERMATOLOGI OBOŽUJEJO IN PRIPOROČAJO 

Serum Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler je okrepljen z močnimi dermokozmetičnimi aktivnimi sestavinami, kot so 1,5 % čiste hialuronske kisline različne molekularne teže s stopnjevalnim učinkom, zaščitni vitamin Cg (askorbil glukozid), ki ima zahvaljujoč antioksidativnemu delovanju protivnetni učinek, učinkoviti peptidi, ki delujejo proti gubam, ter edinstvena Vichyjeva vulkanska voda.

3. DVOJNO DELOVANJE IN UPORABA – ZA OBRAZ IN PREDEL OKROG OČI 

Še ena inovacija – od zdaj v obliki seruma za intenzivno vlaženje in nego kože obraza ter predela okrog oči. Ta dermokozmetična formula ima visoko toleranco za nego kože obraza in predela okrog oči. Za potrditev slednjega je bila formula preizkušena na občutljivi koži in pod dermatološkim ter oftalmološkim nadzorom.
EKSPOZOM IN DEJAVNIKI STARANJA KOŽE 

Z leti zaradi staranja koža postaja suha, polt postane bleda in neenakomerna, zmanjšata se tonus in čvrstost ter pojavijo gube in tanke linije. Na proces staranja vplivajo različni dejavniki, med katerimi na nekatere lahko vplivamo, na druge pa ne. Za okrog 80 % vidnih znakov staranja je odgovoren ekspozom – kombinacija okolja in življenjskih navad, ki skupaj vplivajo na naše telo. Pod dejavnike ekspozoma spadajo številni zunanji dejavniki, kot so UV-žarki (UVA, UVB, IC, vidna svetloba), onesnažen zrak in smog, ki povzročata oksidativni stres, ki privede do staranja kože in nastanka temnih madežev, ter podnebne spremembe – visoke temperature, ki pospešijo izločanje sebuma, in nizke, ki močno izsušijo kožo. Uporaba tobaka in alkohola ter slaba prehrana lahko dodatno vplivajo tudi na nastanek aken in težav s kožo, kot so rozacea, atopijski dermatitis in luskavica. Poleg navedenih na kožno pregrado negativno vplivajo tudi psihološki stres, pomanjkanje spanca in telesne aktivnosti, pa tudi hormonsko neravnovesje, ki nastopi v puberteti, med menstrualnim ciklusom, nosečnostjo ali menopavzo. 

VICHY PONUJA REŠITEV V BOJU PROTI ŠKODLJIVEM VPLIVU EKSPOZOMA NA KOŽO

Da bi kožo okrepili v boju proti škodljivemu vplivu ekspozoma na kožo, je Vichyjeva ekipa ustvarila učinkovite hipoalergene formule z Vichyjevo vulkansko vodo z veliko minerali, ki so obogatene z aktivnimi dermokozmetičnimi sestavinami, v obliki seruma Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler in kreme Liftactiv Supreme SPF 30. Formule ciljno delujejo na ključne komponente mladosti kože in jih pomagajo zaščititi. 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča