Maskara za brezčasen volumen trepalnic

Anja Mrevlje 07.02.2020
maskara

Maskara False Lash Effect je ena izmed najbolje prodajanih maskar znotraj blagovne znamke Max FactorMed damami je poznana in ljubljena širom sveta po svoji kreaciji dramatičnega volumna in učinka videza umetnih trepalnic, brez da bi trepalnice bile in izgledale umetno.

Maskara Max factor false lash effect

Originalna, ena izmed najbolje prodajanih maskar, False Lash Effect Maskara, je kot nalašč za tiste, ki želimo doseči videz umetnih trepalnic, ne da bi slednje izgledale umetno. Ta volumenska formula zgosti, priviha in definira trepalnice brez, da bi se tekstura kopičila v grudice.

False Lash Effect maskara.

Maskara Max factor false lash effect raven black

Če želimo doseči dramatičen videz trepalnic, povzdigniti pogled na nov, višji nivo intenzivnosti, moramo preizkusiti novo maskaro False Lash Effect Raven Black. Maskara vsebuje svetleče, krokarsko črne pigmente in volumensko formulo, ki trepalnice med seboj izjemno lepo loči in jih privzdigne do novih razsežnosti.

False Lash Effect maskara.

Max factor false lash effect max out primer za trepalnice

Za popolno preobrazbo trepalnic, maksimiziraj drznost učinka maskare, z novim primerjem za trepalnice False Lash Effect Max Out primer. Ta formula, ki je prva na trgu široke potrošnje, je okrepljena z inovativnimi, modrimi pigmenti, ki povečajo odprtost pogleda, zaradi česar so oči videte svetlejše, mikro-fiber sestavine, pa dajejo vašim trepalnicam debelino in dodaten volumen ter dolžino.

False Lash Effect Max Out Primer maskara.

Izbor urednika