Lepotni trendi za pomlad 2018

Teja Korošec 04.04.2018
Foto: Pexels

Cvetlice v laseh

Foto: Unsplash

Rože so čudoviti modni dodatki, pa naj gre za prave ali umetne. Letošnja pomlad predstavlja idealno priložnost, da s cvetlicami okrasimo svoje lase in s tem poživimo tako svoj izgled kot tudi počutje. 

Minimalna manikura

Foto: Pinterest

Na zadnjem tednu mode v New Yorku je bilo možno opaziti trend minimalne manikure. Le z nekaj črtami ali drugimi preprostimi geometrijskimi vzorci lahko ustvarimo trenutno zelo moden izgled. 

Izvirni čopi

Foto: Pinterest

Športni čop to sezono postaja bolj kompleksen. Vse bolj priljubljeni so izvirni načini spenjanja las v čop, modni poznavalci pa priporočajo kombinacijo čopa in kite. 

Svetleča koža

Foto: Imaxtree

Ponovno je "in" svetleč videz obraza, ki izvira iz disko gibanja iz 70. let. Za svež pomladni videz svetleče ličilo nanesemo na veke in ličnice. 

Kodri

Foto: Pexels

Spomladi se bo vse vrtelo okoli kodrov, zato pozabimo na ravnalec las. Še posebaj modni so mehki, naravno padajoči kodri. 

Bleščeče oči

Foto: Imaxtree

V bližnji pomladi se vračamo tudi v 90. leta prejšnjega stoletja, ko so na nočnih zabavah kraljevala električno svetleča ličila. Nov lepotni trend zapoveduje senčila v živih barvah in z bleščicami.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča