Lepotni trendi za leto 2019

Klavdija Rupar 15.12.2018
Foto: Unsplash

Make up je nekaj s čimer eksperimentiramo predvsem v najstniških letih. Takrat iščemo načine, ki bodo najbolje videti na našem obrazu. V začetku dvajsetih se eksperimentiranje konča, saj že ugotovimo, kaj nam najbolje pristaja. A vseeno nam je vedno zabavno in zanimivo opazovati, kakšni so trendi make-upa in frizur vsako leto zapored. Še posebej si jih lahko ogledamo na tednih mode, ki prikazujejo, kaj vse je trenutno v modi. Zato smo tokrat pripravili nekaj trendov, ki bodo vrhunec dosegli naslednje leto.

Črtalo za obrobo oči

A ne tisti klasičen črn, ampak barven, z bleščicami, uporabljen v različnih abstraktnih oblikah in v kombinacijah z belo barvo. Celoten videz naj bo čim bolj minimalističen, na trenutke celo futurističen. Kako daleč bomo šli,  je odvisno samo od nas.

Foto: Unsplash

Oranžna šminka za ustnice

Rdeča šminka je že od nekdaj zelo popularna, zakaj pa je ne bi tokrat zamenjali za oranžno? Poleg tega lahko dodamo samo minimalen make up in celoten videz bo izpadel sveže in šik.

Foto: Unsplash

Nohti: vse ali nič

Na modnih revijah imajo manekenke največkrat kožni lak za nohte, modni tedni pa so za prihajajoče leto napovedali žive, drzne in barvite barve nohtov. Zato je edino primerno, da si za začetek leta kupimo najbolj odštekan lak za nohte.

Pantone odtenki barv las

Naslednja sezona pomlad/poletje 2019 je zagotovo ena izmed tistih, v katerih bomo lahko eksperimentirali z drznimi barvami las. Izredno priljubljena bo pantone barva leta - koralna.

Foto: Unsplash

Klasičen svinčnik za oči

Vsi vemo, da svinčnik za oči, s katerim naredimo črto na zgornji veki, poveča naše oči in jih poudari. Modne hiše pa za naslednje leto predlagajo, da svinčnik uporabljamo pod očmi, ali naredimo črto spodaj in zgoraj, vendar s kakšno divjo oranžno ali zeleno barvo.

Trakovi za lase

Dodatki za lase so bili izredno priljubljeni zadnjih nekaj sezon, saj smo vse nosile zanimive sponke, obroče, pentlje in baretke. Naslednje leto bo leto obročev; vse od elasitičnih do satenastih.

Foto: Unsplash

Svetlo senčilo za oči

Svetla senčila so rezervirana predvsem za poletne mesece, a naslednje leto se bodo pravila spremenila. Lahko poskusimo s kombinacijami različnih barv.

Izbor urednika