Lepotni adventni koledarji 2019 za praznične dni

Klavdija Rupar 12.11.2019
Foto: Kiehl's

Vsakodnevno veselje, ko smo decembra pojedli eno čokoladico iz adventnega koledarja, se nadaljuje tudi v odrasli dobi. Tokrat ne s čokolado (katere se sicer tudi ne branimo) ampak z lepotnimi izdelki. Gre za adventne koledarje različnih lepotnih znamk, kjer med veselim decembrom odpiramo šampone, lake za nohte in ličila. Mi smo zbrali nekaj najlepših in takšnih, ki so na voljo tudi v Sloveniji.

Adventni koledar Kiehl's

Omejena izdaja Kiehlovega adventnega koledarja skriva kar 24 najboljših kosov znamke. Letos imajo kar dva koledarja: spletno verzijo, ki jo lahko kupimo na njihovi spletni strani in ekskluzivno verzijo Selfridges. V spletni različici najdemo vse od Avocado Eye Cream do Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate. Cena koledarja je 95 evrov.

Foto: Kiehl

Adventni koledar L'occitane

V Deželi Mandljevcev - L'occitanova pripoved je naslov letošnjega L'occitanovega koledarja. Sličice v tem koledarju prikazujejo, kako sta L'OCCITANE EN PROVENCE in partner pomagala posaditi 17.000 mandljevcev v Provansi. V njem bomo poleg izdelkov za nego telesa, našli tudi 24 nasvetov za zbližanje z naravo. Cena koledarja je 49 evrov.

Foto: L

Adventni koledar The Body Shop

The Body Shop ima letos kar tri različice. Osnovni ima 24 skrbno izbranih negovalnih izdelkov, Deluxe in Ultimate različici pa vsebujeta 25 krasnih izdelkov in kratkih, navdihujočih zgodb o ženskah, ki so izpolnile svoje sanje in spreminjale svet. Cena klasičnega je 69,90 evra, Deluxe verzija je 99 evrov, Ulitamate pa 139,90 evra.

Foto: The Body Shop

Adventni koledar Catrice

Omejena izdaja adventnega koledarja Catrice vsebuje 24 lepotnih presenečenj v originalni velikosti, 24 papirnatih vrečk v štirih različnih motivih in 24 zlatih nalepk, ki omogočajo, da sestaviš koledar z osebno noto. Gre za tako imenovani DIY koledar, ki ga lahko ustvarimo sami. Cena koledarja je 40 evrov.

Catrice. Foto: licila.si

Adventni koledar Essie

Adventni koledar Essie vsebuje 8 lakov za nohte v normalni velikosti, 10 izdelkov v pomanjšani različici in 6 dodatnih daril, vse pa bo poskrbelo za krasno božično in novoletno manikuro. Cena koledarja je 70 evrov. 

Foto: Essie

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča