Kozmetika Afrodita razkrila popolno kodo lepote

CITYLIFE 01.02.2019
Afrodita

V prefinjenem ambientu Festivalne dvorane v Ljubljani je Kozmetika Afrodita predstavila novo obrazno linijo PERFECT CODE Afrodita Professional, ki presega že poznane koncepte pomlajevanja. 

Perfect Code predstavlja popolno kodo lepote po meri vsake kože; z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože. 

Afrodita Professional je tako z linijo Perfect Code zadostila potrebam kože uporabnikov vseh starostnih skupin – izdelki se lahko medsebojno kombinirajo po želji in glede na potrebe kože.

Odkrile so svojo popolno kodo lepote

Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional so bile navdušene tudi povabljenke Maja Štamol, Maja Malnar, Katarina Habe, Ivana Šundov, Nataša Pinoza, Violeta Tomič, Indira Ekić, Pika Zrim in mnogi drugi, ki so soglasno z velikim odobravanjem pozdravili inovativne izdelke.

Izdelki so na voljo izbranih partnerskih kozmetičnih salonih, v prodajalni na sedežu podjetja v Rogaški Slatini ali pa v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com.

Utrinke iz dogodka si oglejte v fotogaleriji:

Fotogalerija

AfroditaAfroditaAfroditaAfroditaAfroditaAfroditaAfroditaAfroditaNovo obrazna linija PERFECT CODE Afrodita Professional.Novo obrazna linija PERFECT CODE Afrodita Professional.Novo obrazna linija PERFECT CODE Afrodita Professional.Novo obrazna linija PERFECT CODE Afrodita Professional.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča