FaceBoom & Soraya: Popolna nega kože za generacijo Z

Helena Peterlin 21.09.2023
faceboom-in-soraya110

FaceBoom prinaša edinstvene evropske izdelke za nego kože, lepoto in zdravje. Formulirani so z edinstvenimi lokalnimi sestavinami v njihovih lastnih laboratorijih, da javnosti lahko predstavijo inovativne izdelke, ki niso na voljo drugod po svetu.

tjasa kokalj jeralanina puhek eva ahacevcic

FaceBoom ne ponuja samo tipičnih izdelkov za nego kože, namenjenih najstnikom, kot so npr. izdelki za zdravljenje aken, ampak ponuja tudi široko paleto izdelkov, namenjenih vsem težavam s kožo, ki jih ima generacija Z. Vse to je mogoče zaradi dediščine in znanosti.

jasna oklesentina fabjanmateja pozeb

Zaradi svetle in moderne embalaže, skupaj z vrednotamu podjetja, ki so usklajeni z aktualnimi globalnimi vprašanji, kot so trajnost in naravne sestavine, je FaceBoom popoln izdelek za generacijo Z (in pravzaprav za vse)!

faceboom in soraya100

Na trgu, ki se morda na prvi pogled zdi prenasičen, stoji linija izdelkov FaceBoom nad ostalimi, saj ponuja naravne, visokokakovostne in veganske sestavine, ki so združene v formulah za reševanje številnih skrbi za nego kože povprečnega mladega potrošnika.

faceboom in soraya111

Za razliko od drugih blagovnih znamk FaceBoom prinaša znanstveno ozadje enega največjih kozmetičnih podjetij v Evropi, ki celotne proizvodne procese dela znotraj podjetja.

faceboom in soraya101

Izdelki ustrezajo trenutnim trendom: ponujajo naravne sestavine in so zapakirani v trajnostno embalažo.

FaceBOOM in SEBOOM sta bila ustvarjena za izpolnjevanje najrazličnejših potreb. Linije izdelkov se nenehno širijo z novimi izdelki, ki ustrezajo posebnim tipom kože in posebnim potrebam. Poleg tega se razlikujejo po barvi embalaže, da se potrošniki lažje znajdejo in si tako sestavijo svojo rutino. Vsebujejo rastlinske izvlečke in olja, ki blagodejno delujejo na kožo. 

Prednosti linije:

 • ima več kot 95 % naravnih sestavin
 • 100% veganska
 • zagotavlja hidracijo
 • odobrena s strani PETA
 • nov privlačen dizajn v trendovskih barvah z nekonvencionalnimi detajli
 • embalaža iz recikliranega materiala
 • etikete iz BIO folije
 • FSC certificirana

faceboom in soraya102faceboom in soraya112FaceBoom: Vlažilna krema za obraz skin dopamine

FaceBoom veganska, vlažilna krema za obraz skin dopamine je polna aktivnih sestavin, ki dolgotrajno navlažijo in povrnejo koži udobje. Krema zagotavlja učinkovito in visoko zaščito pred soncem, saj vsebuje ZF 50. Njena lahka formula ne obremenjuje kože in ščiti pred škodljivo UVA, UVB, HEV modro svetlobo in infrardečo IR svetlobo. Popolna podloga pod ličili, ki na koži pusti čudovit učinek sijaja. Krema ne beli kože, se hitro vpije in omogoča enostaven in prijeten nanos.

SORAYA: Odkrijte lepotno abecedo

Lepotna abeceda je preprost odgovor na različne potrebe kože. Znani in učinkoviti vitamini v sodobnih formulah in oblikah. Jezik, osredotočen na korist, učinkovitost, preprostost in praktičnost. Vsaka formula je izdelek 2 v 1: krema + vitaminski serum. Izdelki, nanizani drug poleg drugega, tvorijo "abecedo lepe kože".

faceboom in soraya109

KREMA PROTI GUBAM + SERUM         

Vitamin A - blagodejno vpliva na kožo, uravnava procese keratinizacije in obnavljanja povrhnjice, osvežuje in pomlajuje videz kože, deluje gladilno, zmanjšuje gube, izboljšuje čvrstost in elastičnost kože. Skvalan - derivat naravne sestavine sebuma. Skrbi za ravnovesje in pravilno delovanje lipidne plasti povrhnjice. Ima gladilni, mehčalni in regeneracijski učinek. Odlično se prilega koži s prvimi znaki staranja, kot tudi suhi, hrapavi koži, ki potrebuje glajenje in obnovo. 

faceboom in soraya103

Učinki:

 • izboljšanje navlaženosti kože
 • glajenje drobnih gub
 • osvežitev polti
 • izboljšanje čvrstosti in napetosti kože

KREMA ZA NORMALIZACIJO + SERUM

Vitamin B3 (niacinamid) - Je močan antioksidant in snov, ki pozitivno vpliva na stanje aknaste kože. Uravnava žleze lojnice in zmanjšuje nastajanje sebuma. Deluje tudi na melanocite, preprečuje razbarvanje in izenačuje ten kože. Popolnoma zgladi polt ter izboljša njeno stanje in videz. Kvasni ferment - bogat z aminokislinami in vitamini, blagodejno vpliva na stanje mastne in mešane kože. Vlaži, posvetli in osveži videz kože. Je kot nalašč za mastno, mastno in mešano kožo, ki potrebuje normalizacijo in zmanjšanje sijaja.

faceboom in soraya108

Učinki:

 • zmanjšanje mastne kože
 • zmanjšanje ogrcev
 • glajenje povrhnjice
 • zožitev por 

POSVETLILNA KREMA + SERUM

Vitamin C - upočasni prekomerno tvorbo melanina v koži, zato je koža svetlejša, z zmanjšano obarvanostjo in enakomernim tenom. Izboljša tudi čvrstost kože, dodatno okrepi stene krvnih žil in jih zapre ter tako zmanjša vidnost razširjenih kapilar. Koži daje energijo in sijaj. Resveratrol – antioksidant, ki ga večinoma povezujemo z rdečim vinom, znan po svojih močnih učinkih proti radikalom in staranju. Odlično se prilega utrujeni, bledi koži, ki potrebuje revitalizacijo, izboljšanje stanja in videza.

faceboom in soraya105

Učinki:

 • dodajanje sijaja in sijaja polti
 • izboljšanje navlaženosti kože
 • izboljšanje čvrstosti kože
 • izboljšanje videza kože

faceboom in soraya114

Proizvajalec BIELENDA nudi naslednje blagovne znamke, ki so že na voljo: SorayaBodyBoom & FaceBoom, Bielenda good skin (SKIN DOPAMNIE). Vse proizvode najdete na spletni strani www.dm.si in v fizičnih trgovinah dm drogerie markt Slovenija.

Fotografije: Matic Lipar

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča