Equa Care - Trajnostna in naravna nega telesa ter doma

Gabrijela Vrbnjak 07.07.2020
equacare-02

Equa Care rešuje težave večine izdelkov za osebno in gospodinjsko nego, ki prepogosto vsebujejo vprašljive sestavine in ustvarjajo ogromno odpadne embalaže. Equa Care izdelki ne vsebujejo škodljivih in strupenih snovi, temveč zgolj naravne, varne, razgradljive, veganske ter živalim in okolju prijazne sestavine

Z izdelki Equa Care bomo lahko ustvarili kar 30-krat manj plastičnih odpadkov embalaže za enkratno uporabo tako, da embalažo za nego telesa in doma uporabljamo znova in znova.Ekipa Equa Care v sodelovanju s strokovnjaki razvija naravno linijo produktov za nego celotnega telesa, rok, posode in doma. V duhu minimalizma so produkti Equa Care izpopolnjeni do te mere, da vsebujejo le 1/10 aktivnih sestavin, ki jih dejansko potrebujemo, ostalih 9/10 predstavlja voda.
Za nego doma v reusable embalažo/razpršilo dodamo vodo iz pipe in prašek z 1/10 aktivnimi sestavinami, dobro premešamo in tekoče milo je pripravljeno. Razpršila so primerna za večkratno uporabo, izdelana pa so iz 100 % recikliranih materialov plastične embalaže za enkratno rabo. Projekt lahko od julija do avgusta podpremo tukaj. Produkcijo načrtujejo od avgusta do septembra. V oktobru pa ob uspešnosti kampanje lahko že prejmemo Equa Care produkte v naš dom.


Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča