Do popolne poletne postave z nuMe

Anja Mrevlje 24.04.2017
nuMe

NuMe 360° koncept je sestavljen iz slim napitkov, juh in ploščic s kolagenom, ki predstavljajo inovativno prehranska rešitev, za vse ki si želimo učinkovite izgube prekomerne teže, ali pa nam čas enostavno ne dopušča pravilnega in rednega prehranjevanja. Vključuje tudi vadbeni načrt, online treninge, s katerimi bomo dosegali boljše rezultate, pridobili na kondiciji in oblikovali najbolj kritične predele telesa. NuMe koncept pa sestavlja tudi t.i. Master Class iz 36 korakov, ki nam omogoča, da si zastavimo cilje, spremenimo slabe vzorce in navade iz preteklosti, ...poleg tega pa poskrbi, da ostanemo motivirani in izboljšujemo svojo samozavest z dnevnimi obvestili in podporo spletnega trenerja.

NuMe - komplet izdelkov.

NuMe prehrana za različne namene

NuMe izdelki so namenjeni ali dietetskemu uravnavanju srednje resne in resne debelosti, ali pa služijo kot nadomestilo le kakšnega obroka v kombinaciji z zdravo prehrano, ob pomanjkanju časa za redne obroke.

V želji po izgubi odvečnih kilogramov nuMe slim prehrana služi kot edini vir prehrane, v zelo nizko energijski dieti s 6 obroki dnevno, v nasprotnem primeru pa se slim juhice, shakei in ploščice s kolagenom dodajo v kombinaciji z drugimi živili, v nizko energijski dieti (1200 kcal). Skrb za pomanjkanje vitaminov in mineralov je z nuMe prehrano odveč, saj s 6 porcijami dnevno zagotovimo našemu telesu vse kar potrebuje: vitamine, minerale in vlaknine.

nuMe kovčke oblikoval Karim Rashid

Priznani oblikovalec Karim Rashid, bolj poznan po projektih v sodelovanju z Gorenjem in Pepsi, je oblikoval multifunkcionalne in razgradljive kovčke, v katere so pakirani nuMe produkti.

Galerija:

Fotogalerija

nuMe nuMe nuMe nuMe nuMe nuMe nuMe

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča