Caudalie Premier Cru - celovita nega proti staranju kože

Helena Peterlin 15.02.2022
8277-premier-crurange2

Caudalie in Harvard sta skupaj združila Honokiol in najboljše Caudalijeve anti-age učinkovine: Resveratrol, Viniferin, Polifenole iz grozdnih pešk. To, kar so odkrili, je preseglo vsa njihova pričakovanja o anti-age delovanju. Novo patentirano tehnologijo so poimenovali: TET8 tehnologija

Krema za obraz Premier Cru je luksuzna anti-age krema, obogatena s TET8 tehnologijo z namenom popravljanja osmih znakov staranja kože. To so: globoke gube, fine linije, čvrstost, volumen, elastičnost, starostne pege, vlažnost in sijaj kože. Krema je obogatena s sladkorji, ki zožajo gube in dajejo zglajen videz kože že po treh minutah, njihov učinek pa obstane do šest ur. Koža je ob redni uporabi na otip žametna in videti regenerirana, mehka in čvrsta. Kremo nanesemo na kožo obraza in vratu, zjutraj in zvečer. Lahko se uporabi kot samostojen izdelek ali po nanosu seruma. Na voljo v stekleni posodici, ki jo je mogoče ponovno napolniti, zato si po porabi kreme stekleničko shranite in odvržite samo uporabljeno polnilo. 


NAMIGZa izboljšanje delovanja kreme jo nanašajte v smeri od notranjosti proti zunanjosti obraza. Nanašanje začnite pri dekolteju, nadaljujte proti vratu vse do čela.  

Na voljo v specializiranih prodajalnah s kozmetiko in lekarnah. Več na en.caudalie.com!


Izbor urednika