Čarobni okusi zeliščnih čajev Fidimed

Helena Peterlin 15.12.2017
Čarobni okusi zeliščnih čajev Fidimed

FIDIMED je za vse ljubitelje čajev pripravili paket čajev za vsak dom. Paket vsebuje tri zeliščne čaje, ki nas bodo razvajali v teh hladnih zimskih dnevih: "Družinski" zeliščni čaj za vsak dan za, "Detox" - zeliščni čaj za razstrupljanje telesa in zeliščni čaj "Lahko noč", ki pomirja telo in pripomore k boljšemu spancu.

Družinski zeliščni čaj

Prijeten okus zeliščne mešanice melise, črnega bezga, kamilice, poprove mete, janeža in majarona poskrbi, da si bomo skodelico čaja zaželeli vsak dan. Po želji dodajmo še med in limono.

Lahko noč zeliščni čaj

Melisa, hmelj, sivka in kamilica pomirjajo telo in duha ter pripomorejo k boljšemu spancu. Čaj "Lahko noč" si lahko privoščimo po napornem dnevu v službi ali preden se odpravimo k počitku. Harmonija okusov nas bo zazibala v miren sen.

Detox zeliščni čaj

Naravna mešanica zelišč koprive, regrata in pegastega badlja se tradicionalno uporablja za raztrupljanje telesa in blagodejno vpliva na naš organizem. Čaj lahko uporabljamo tudi v kombinaciji z drugimi izdelki za raztrupljanje in s tem pospešimi proces čiščenja.

Več na FIDIMED.SI!

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča