Beljenje zob v STUDIU DNA WHITENING

Pika Zrim 14.04.2024
Masa-beljenje zob1

Vsak posameznik ima svoj bel odtenek zob, ki ga pogojuje dedni zapis (DNK), prehrana, okolje, ritem življenja in predvsem vsakodnevna (ne)skrb za higieno zob. Zobje se skozi leta zabarvajo, bodisi zaradi kajenja, pitja kave, rdečega vina, jemanja zdravil, starosti, itd. Na spletu lahko vsakodnevno najdemo instant 1000 in 1 rešitev za bolj bel nasmeh, vendar zaradi le-teh včasih celo povzročimo nepopravljivo škodo. Premalo se zavedamo dejstva, da so zobje le eni in edini.beljenje zobVedno nasmejano Mašo Matavš, sicer po izobrazbi magistro psihologije, številni povezujejo z nasveti za ustno higieno, nego in kozmetično beljenje zob. Posebnost Maše so namreč prav njeni beli zobje in širok prepoznaven nasmeh. S svojimi objavami na družbenih omrežjih ne deluje samo v smeri kozmetičnega beljenja zob, ampak pri tem opozarja tudi na številne problematike ustne higiene, za katero pravi, da je osnova za kakršne koli lepotne posege. beljenje zobZdrav in bel nasmeh se ne izraža samo v samozavestnem nasmehu, ampak žal večkrat pozabimo, da so zdravi zobje povezani s splošnim zdravjem našega telesa. Zdravje naše ustne votline je povezano z zdravjem našega srca, dihal in prebavil. Smeh vpliva na naše psihofizično zdravje, ravno tako pa lahko določena stanja vplivajo na zdravje naših zob. Zato se moramo v primeru, da razmišljamo o bolj belih zobeh osredotočiti predvsem na posege, ki so naravni in neinvazivni za naše zobe.

V ta namen je Maša razvila in lansirala lastno blagovno znamko DNA WHITENING, ki je idealna rešitev za vse, ki si želijo belega in zdravega nasmeha. In kot pravi sama "Pozabite na to, da beljenje boli, da zobje skelijo in si jih z beljenjem uničite. To ne drži." Svet in tehnologija v estetiki sta šla naprej, zato so vaša prepričanja napačna.

Pri tretmaju DNA WHITENING gre za neboleč kozmetični postopek, kjer modra svetloba LED lučke na določeni frekvenci svetlobe aktivira belilni gel, s pomočjo katere se pigmentirani madeži na zobeh odstranijo in tako poudarijo vašo naravno belino. Že po 60 minutah beljenja so vaši zobje lahko do 18 odtenkov svetlejši. V prvem terminu opravijo dva beljenja (60 minut) s katerima poskrbijo za maksimalne rezultate pri vsakem posamezniku.beljenje zobRezultati so vidni takoj, saj lahko vsak posameznik doseže maksimalno belino že po nekaj obiskih v studiu. Kdaj bo to dosegel, pa je odvisno od trenutnega stanja zob (stanje, trenuten odtenek zob, življenjski slog in željeni rezultati). Bolj kot so zobje rumeni zaradi vnosa hrane, pijač, zdravil, večji so rezultati. Pri naravno temnejši sklenini, pa zobje potrebujejo več beljenj in postopek se ponovi večkrat.

Stranke so praviloma najbolj navdušene nad dejstvom, da zobje med ali po beljenju ne bolijo, ne skelijo in niso občutljivi. Postopek DNA WHITENING nima nikakršnih koli stranskih učinkov. "Če z barvo svojih zob niste zadovoljni, se ne obremenjujte preveč, saj bel in zdrav nasmeh v našem studiu ni naključje. Pri nas ste vedno dobrodošli." zaključuje Maša Matavš.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča