5 najboljših maskar v letu 2021

Klavdija Rupar 23.04.2021
fashion-girl-makeup-paint

A izbira maskare je povsem osebna. Čeprav je vaši najboljši prijateljici ena zares dobra, še ne pomeni, da bo primerna tudi za vas. Pred izbiro se morate vprašati, kaj bi z maskaro sploh radi dosegli. Je to naraven videz, z malenkost privihanimi trepalnicami? Ali bi raje bolj drzen, vpadljiv videz? Poleg tega morate razmisliti tudi o dolžini vaših trepalnic in obliki oči. 

Za pomoč smo vam pripravili izbor najboljših pet maskar za letošnje leto.

Maybelline Lash Sensational Sky High 

Maskara Maybelline Lash Sensastional Sky High je sicer luč sveta ugledala konec lanskega leta in na priljubljeni platformi Tik Tok takoj dosegla neverjeten uspeh. Namreč gre za maskaro, ki vašim trepalnicam doda neverjetno dolžino. Odlična izbira torej za vse tiste, ki si predvsem želijo daljših in gostejših trepalnic.

Foto: amazon.com

L'Oreal Paris Voluminous Lash Paradise Washable

L'Oreal Paris Voluminous Lash Paradise maskara je sicer malenkost dražja od ostalih maskar, ki jih dobimo v drogeriji, a je to ena izmed najboljših L'Orealovih maskar. Poskrbi namreč za večji volumen, vaše trepalnice pa z njo postanejo dolge in goste. Ne pušča grudic, četudi jo nanesete večkrat za bolj "pajkast" videz. Sicer ni vodoodporna, a vseeno zdrži cel dan. Zapakirana je v rožnati tubi, brez težav pa jo lahko primerjamo tudi z dražjimi maskarami.

Foto: lorealparisusa.com

Lancome Hypnose Drama Waterproof 

Maskara Lancome Hypnose Drama Waterproof je vodoodporna, a ima vseeno vse iste kvalitete, kot maskare, z normalnimi formulami. Poskrbi tako za volumen kot za podaljšanje, zaobljena krtačka pa trepalnice zgosti že samo z enim nanosom. Če si želite bolj dramatičen videz, pa jo brez težav nanesete večkrat. Poleg tega pa maskara poskrbi tudi za privihanje trepalnic.

Foto: lancome-usa.com

Too Faced Better Than Sex Mascara

Too Faced Better Than Sex Mascara ima sicer malenkost bolj kontroverzno ime, a v svetu lepote velja za eno najboljših maskar, kar jih najdemo. Samo dva nanosa maskare namreč poskrbita, da bodo vaše trepalnice videti, kot da nosite umetne ali podaljšane trepalnice. Obenem pa bodo videti zares dolge in temne. S to maskaro boste zagotovo dosegli zapeljiv in bolj glamurozen videz.

Foto: toofaced.com

Gucci Mascara L'Obscur

Ta maskara je definicija lepote. Ne le, da je zapakirana v čudoviti nežno roza zlati tubi, obenem je tudi nanašanje prav zares šik. Brez težav se nanese na trepalnice, ne pušča nobenih grudic in poskrbi za pravi dramatičen dvig. S to maskaro vihalca za trepalnice ne boste potrebovali.

Foto: gucci.com

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča