Jesenska kolekcija Zara Home

CITYLIFE 03.09.2020
Zara Home

Pred vrati so hladnejši jesenski dnevi, kar pomeni, da je čas tudi za nove modne in interier kolekcije. Prvo jesensko-zimsko kolekcijo predstavlja Zara Home, s katero bomo v svoje domovanje prinesli bolj tople odtenke in občutke, ki so kot nalašč za hladne jesenske dni.

Za kampanjo so se ponovno povezali z britansko notranjo oblikovalko Rosie Seabrook. Rosie, ki dela tako v Londonu kot New Yorku, oblikuje nežne luksuzne kose, ki predstavljajo eleganco. Njen glavni navdih je belgijski dizajn, ki ga je zajela tudi v novi Zarini kolekciji imenovani Timless Interiors. 

Kolekcija imenovana Timeless Interiors - brezčasni interier - predstavlja preprostost, ki jo izražajo tople barve in teksture. Obenem gre za sobivanje z naravo - kar pomeni, da v notranje oblikovanje dodamo naravne elemente, rastline in vse kar je povezano z naravo, saj brez narave ne moremo doseči harmonije doma. Preprostost v harmoniji z naravo pa je točno to, kar ta kolekcija predstavlja. Pri tem ji veliko uslugo dela prav podeželska hiša, s svojimi okni in vrati, viskokimi stropi s tramovi, masivnimi lesenimi tlemi in sproščeno atmosfero podeželskega življenja.

Več izdelkov si pogletje na spletno stran in v svoj dom prinesite jesen v sožitju z naravo.Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča