Jesenska kolekcija Zara Home

CITYLIFE 03.09.2020
Zara Home

Pred vrati so hladnejši jesenski dnevi, kar pomeni, da je čas tudi za nove modne in interier kolekcije. Prvo jesensko-zimsko kolekcijo predstavlja Zara Home, s katero bomo v svoje domovanje prinesli bolj tople odtenke in občutke, ki so kot nalašč za hladne jesenske dni.

Za kampanjo so se ponovno povezali z britansko notranjo oblikovalko Rosie Seabrook. Rosie, ki dela tako v Londonu kot New Yorku, oblikuje nežne luksuzne kose, ki predstavljajo eleganco. Njen glavni navdih je belgijski dizajn, ki ga je zajela tudi v novi Zarini kolekciji imenovani Timless Interiors. 

Kolekcija imenovana Timeless Interiors - brezčasni interier - predstavlja preprostost, ki jo izražajo tople barve in teksture. Obenem gre za sobivanje z naravo - kar pomeni, da v notranje oblikovanje dodamo naravne elemente, rastline in vse kar je povezano z naravo, saj brez narave ne moremo doseči harmonije doma. Preprostost v harmoniji z naravo pa je točno to, kar ta kolekcija predstavlja. Pri tem ji veliko uslugo dela prav podeželska hiša, s svojimi okni in vrati, viskokimi stropi s tramovi, masivnimi lesenimi tlemi in sproščeno atmosfero podeželskega življenja.

Več izdelkov si pogletje na spletno stran in v svoj dom prinesite jesen v sožitju z naravo.Fotogalerija

Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home Zara Home

Izbor urednika