Top trije filmi poletja

Klavdija Rupar 05.08.2022
elvis-2022

Poletje je kot nalašč za sprehode v naravi, piknike ob vodi in plavanje v hladni vodi, ki nas ob ob vročih dnevih ohladi. A obenem je tudi kot nalašč za nove filme, ki si jih lahko pogledamo kar na velikem platnu. Razponemo ga lahko kar na vrtu za hišo in si pod zvezdami skupaj z ljubimi osebami pogledamo zadnje uspešnice.

In naj vam priskočimo na pomoč. Spodaj imamo za vas tri top filme letošnjega poletja!

Persuasion

Film posnet po istoimenski zgodbi Jane Austen je letos dobil tudi filmsko adaptacijo. V glavni vlogi Anne Elliot tokrat spremljamo Dakoto Johnson, ki se nesmrtno zaljubi v mornarja Fredericka Wentwortha. A njena družina poroko prepreči. Dokler se osem let kasneje Frederick ponovno ne znajde na njenem domačem pragu. Bosta ponovno obudila svojo staro ljubezen, ki je nihče od njiju niti po toliko letih ni pozabil in končno naredila nekaj zase in ne tako kot želijo drugi?

Elvis

Film o življenju ameriške glasbene ikone, vse od njegovega otroštva do tega, kako je postal rokovska in glasbena zvezda sredi 50. letih prejšnjega stoletja in kako je skrbel za zapleteno razmerje z njegovim managerjem Tomom Parkerjem. V filmu so raziskani vsi vrhunci in padci zvezdnika in izzivi, s katerimi se je srečal v času svoje kariere. V vlogi Elvisa je nastopil mladi Austin Butler.


Me Time

Mark Wahlberg in Kevin Hart v filmu z naslovom Me TIme igrata bivša najboljša prijatelja, ki se po več letih odločita, da si bosta ponovno privoščila pravi moški večer. A stvari se zelo hitro zapletejo in prinesejo kar nekaj komičnih zapletov, ki jih res nista pričakovala.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča