Priljubljena serija Stranger Things bo dobila nadaljevanje

Klavdija Rupar 19.07.2022
aaaaqa82sxtupjabo68e43ii7t7yl6uxhcoslwuo5sbgyhlwhj66ukt4gzupamc4fqns0p6oo9isqz4usg1ncqvj7dsuyeson1de4n1jsrwvmsu-t8-nmceosn58qw2jgimdc1jinqmxfygokhlskvhbap9a.jpeg

Četrta sezona ene najbolj priljubljenih Netflix serij se je v začetku julija zaključila, a le redkokdo je že povsem pozabil nanjo. Četrta sezona je bila ena najboljših, vendar zgodba še ni zaključena, ustvarjalci pa so že napovedali snemanje pete sezone. Vsi navdušenci tako že odštevajo dneve do nove sezone, množično navdušenje pa je producenta Matta in Rossa Dufferja spodbudilo, da naredita korak naprej - ustanovila sta lastno produkcijsko podjetje Upside Down Pictures, kjer bosta razvijala filmske in televizijske projekte v okviru dogovora z Netflixom. Poleg pete in zadnje sezone Stranger Thing, se bosta lotila tudi spin-offa serije. 

Brata Duffer sta bila del podcasta "Happy Sad Confused", kjer sta govorila o načrtih za spin-off serije. Kot sta povedala nova serija ne bo govorila o Eleven, Stevu in Dustinu, saj je to že povedano. Točna tematika nove serije tako zaenkrat še ostaja skrivnost. Poleg tega pa sta se lotila tudi igre, ki je postavljena v svet serije Stranger Things, upata pa tudi na priredbo slavne japonske manga serije "Death Note".

Spin-offa se bosta lotila šele, ko bo originalna serija zaključena. Šlo bo za povsem svoj projekt, ki bo nekaj čisto drugačnega, nekaj kar nihče ne pričakuje, niti Netflix. Zaenkrat ni znana še niti zgodba, niti ime serije, vsekakor pa navdušenci komaj čakajo, da vidijo, kaj sta brata Duffer pripravila za njih.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča