WEBSI S SKUPINO GORENJE IZZIVA DIGITALCE

CITYLIFE 09.08.2018
Foto: websi

Zasnovan je kot odgovor na vprašanje kako izboljšati digitalnega asistenta (chatbota) in katere storitve bi moral podpirati, da bi potrošnikom poenostavil vsakodnevna opravila ter jih navdušil za aparate Skupine Gorenje. Najboljše rešitve bodo predstavljene na WEBSI dnevu, kjer konferenčnemu delu sledi podelitev prestižnih WEBSI nagrad letošnjim WEBSI Spletnim prvakom. Festival slovenskega digitalnega komuniciranja, WEBSI dan, se bo odvil 14. septembra v Kinu Bežigrad; organizatorji bodo gostili številne zanimive strokovnjake s področja digitalnega komuniciranja. Več: www.websi.si.

WEBSI Gorenje izziv
Živimo v svetu, ki se vedno bolj digitalizira in ponuja številne možnosti za nove digitalne storitve. Način interakcije med uporabniki in blagovnimi znamkami so začeli spreminjati konverzacijski vmesniki. Skupina Gorenje je že objavila prvega digitalnega asistenta tako za slovenske kot angleške potrošnike, ki na enostaven način pomaga pri nakupu, razvijajo pa tudi že nova znanja in storitve. WEBSI Gorenje izziv zato išče rešitve, kako s pomočjo digitalnih asistentov (chatbotov) izboljšati uporabniško vrednost produktov in storitve Skupine Gorenje. Brezplačne prijave so možne do 2. septembra, zmagovalce pa čakajo lepe nagrade. Več o samem izzivu si lahko preberete na websi gorenje izziv.


105 tekmovalnih projektov, 25 nagrad
WEBSI Spletni prvaki bodo letos že sedmič zapored izpostavili digitalne presežke Slovenije, torej inovativne, kreativne in (pre)drzne digitalne projekte ter njihove ustvarjalce in naročnike projektov. Izmed 105 prijavljenih del je 75-članska strokovna in poslovna žirija morala izbrati najboljše. Izbrala je tudi naj digitalca leta, naj agencijo, nagrada pa bo podeljena tudi zmagovalcu ljudstva. Vsi prijavljeni projekti bodo predstavljeni tudi v WEBSI Dosjeju, ki izide na WEBSI dnevu ter vključuje tudi imenik digitalnih agencij, predstavitev žirije in strokovne članke. Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča