Volkswagen Špila: Začel se je natečaj narodno-zabavne glasbe

CITYLIFE 05.12.2018
Volkswagen Špila

Slovenci imamo radi domače viže, a vendar le redkim narodnozabavnim ansamblom uspe, da se povzpnejo na vrh in opozorijo nase tudi izven narodnozabavne scene. Zato je nastal glasbeni natečaj Volkswagen Špila, ki spodbuja glasbeno ustvarjanje in si prizadeva razvijati slovensko narodno-zabavno glasbo.

Mentorsko ekipo sestavljajo prepoznavni obrazi slovenske glasbene scene – eden najuspešnejših avtorjev pop glasbe Raay in kitarska legenda Primož Grašič. Kdo bo tretji mentor, bo znano kmalu. Projektu se je pridružila Natalija Verboten, ki se na sceno vrača kot voditeljica, saj bo na treh polfinalnih koncertih vodila bitko narodnozabavnih ansamblov in na zaključnem koncertu predstavila zmagovalca. 

Priljubljeni slovenski pop glasbenik Raay sestavlja mentorsko ekipo.

Zmagovalni ansambel bo nagrajen z 10.000 evri. Prijave na natečaj so odprte do 31. decembra 2018.

Kako se prijaviti na natečaj?

Na glasbeni natečaj Volkswagen Špila, se lahko prijavijo vsi ansambli narodno-zabavne glasbe. Tako sveži ansambli, kot tisti že bolj izkušeni, ki želijo s svojimi izkušnjami, talentom in znanjem osvojiti natečaj Volkswagen Špila. Ansambli se lahko prijavijo vse do 31. 12. 2018 na spletni strani špila.si, tako da oddajo svoje podatke in naložijo svoj videospot ali posnetek igranja v živo.
spila.si

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča