Planica tudi letos navdušila

CITYLIFE 27.03.2018
Manner v Planici

Četrtek je bil, tako kot vsa leta doslej, rezerviran za otroke, ki so prišli navijat za svoje favorite. Na dan Planica in otroci so si trening in kvalifikacije tako ogledali tudi otroci, ki so letos zmagali v državnem prvenstvu šolskih tekmovanj v smučarskih skokih Skoči z nami. Vsak od osmih državnih prvakov je namreč v Planico za nagrado lahko povabil tudi cel avtobus svojih sošolcev, vsi skupaj pa so goreče navijali za slovenske skakalce, opremljeni s prepoznavnimi roza ruticami, ki jim jih je podarilo podjetje Manner, sicer podpornik projekta Skoči z nami.
Vreme je bilo letos v primerjavi z lanskim letom precej bolj zimsko in z nizkimi temperaturami, čeprav so se skozi oblake pogosto uspeli prebiti topli sončni žarki, ki so obiskovalce vseskozi po malem greli. Tako na tribuni ob planiški velikanki kot v VIP šotoru so za zadostne količine energije obiskovalcev skrbele prikupne Mannerjeve hostese, ki so obiskovalcem delile slastne Mannerjeve napolitanke.
Planice se je kot gostitelj in pokrovitelj že štirinajsto leto zapored udeležil tudi Alexander Lipovšek, direktor Mannerja za jugovzhodno Evropo, ki je ob koncu tekmovanja zmagovalcem tudi podelil pokale.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča