Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Fall Out Boy

Major Lazer - Sua Cara feat. Anitta & Pabllo Vittar

Neverjetno priljubljenemu poletnemu hitu Despacito se utegne zdaj s svojim novim komadom Sua Cara pridružiti tudi Major Lazer. Ta je za vročo skladbo poskrbel skupaj z Anitto in Pabllom Vittarjem.

Kendrick Lamar - Loyalty feat. Rihanna

Kendrick Lamar je postregel z videospotom za skladbo Loyalty, ki jo je ustvaril skupaj z Rihanno. Vizualno podobo so režirali Dave Meyers & The Little Homies, Loyalty pa najdemo na Lamarjevem zadnjem albumu Damn, ki je dosegel tudi najvišjo stopničko na Bilboardovi lestvici Billboard 200.

Mick Jagger - England Lost

Mick Jagger je, tokrat v solo verziji, izdal skladbo England Lost, pri ustvarjanju katere sta ga navdihnila Trump in Brexit, zato je to hkrati tudi njegov komentar na dogajanje okoli slednjega.

Selena Gomez - Fetish ft. Gucci Mane

Selena Gomez je videospotu za komad Bad Liar dodala še eno vizualno podobo, ki spremlja skladbo Fetish, pri kateri je sodeloval Gucci Mane.

Fall Out Boy - Champion

Jaden Smith, sin Willa Smitha, je nastopil v novem videospotu zasedbe Fall Out Boy, ki se je odločila z videom pospremiti komad Champion. Našli ga bomo na njihovem sedmem studijskem albumu M A N I A, ki bo izšel 15. septembra letos.


Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Foto: Urbano Dejanje

Urbano Dejanje 2018

Letošnja različica festivala Urbano Dejanje, ki že tri leta uspešno povezuje raznolikost urbanih kultur, se med 21. in 25.... Več

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča