Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 01.08.2017
Fall Out Boy

Major Lazer - Sua Cara feat. Anitta & Pabllo Vittar

Neverjetno priljubljenemu poletnemu hitu Despacito se utegne zdaj s svojim novim komadom Sua Cara pridružiti tudi Major Lazer. Ta je za vročo skladbo poskrbel skupaj z Anitto in Pabllom Vittarjem.

Kendrick Lamar - Loyalty feat. Rihanna

Kendrick Lamar je postregel z videospotom za skladbo Loyalty, ki jo je ustvaril skupaj z Rihanno. Vizualno podobo so režirali Dave Meyers & The Little Homies, Loyalty pa najdemo na Lamarjevem zadnjem albumu Damn, ki je dosegel tudi najvišjo stopničko na Bilboardovi lestvici Billboard 200.

Mick Jagger - England Lost

Mick Jagger je, tokrat v solo verziji, izdal skladbo England Lost, pri ustvarjanju katere sta ga navdihnila Trump in Brexit, zato je to hkrati tudi njegov komentar na dogajanje okoli slednjega.

Selena Gomez - Fetish ft. Gucci Mane

Selena Gomez je videospotu za komad Bad Liar dodala še eno vizualno podobo, ki spremlja skladbo Fetish, pri kateri je sodeloval Gucci Mane.

Fall Out Boy - Champion

Jaden Smith, sin Willa Smitha, je nastopil v novem videospotu zasedbe Fall Out Boy, ki se je odločila z videom pospremiti komad Champion. Našli ga bomo na njihovem sedmem studijskem albumu M A N I A, ki bo izšel 15. septembra letos.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča