Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 24.07.2017
Linkin Park

Linkin Park - Talking To Myself

Zasedba Linkin Park je nov videospot za komad Talking To Myself izdala tik, preden je novica o smrti frontmana Chesterja Benningtona obkrožila svet. Skladbo je napisala njegova žena Talinda Bentley, in sicer je zapisala svoj pogled na Chesterja in njegov boj z osebnimi demoni.

JAY-Z - Bam ft. Damian Marley

V sodelovanju z Damianom Marleyjem in Sister Nancy je Jay-Z ustvaril komad Bam s pred kratkim izdanega albuma 4:44, ki je dobil tudi estetsko vizualno podobo. Le-to so med snemanjem skladbe skupaj posneli na Jamajki.

Logic - Take It Back

Uspeh ameriškega raperja Logica po izidu tretjega studijskega albuma Everybody še kar narašča. Mladenič je deloven in nadvse ambiciozen, komad Take It Back z omenjenega albuma, ki je izšel maja letos, pa je zdaj pospremil še z videospotom.

Demi Lovato - Sorry Not Sorry

Demi Lovato je priredila noro in nepozabno zabavo, ki je ne bomo pozabili niti tisti, ki nanjo nismo bili povabljeni. Šalo na stran, Demi je postregla z videospotom za skladbo Sorry Not Sorry, s katerim je pokazala, da zna poskrbeti za poletno žurko leta, na kateri so med drugim žurali tudi Wiz Khalifa, Paris Hilton in Jamie Foxx.

Sabrina Carpenter - Why

Komaj 18-letna Sabrina Carpenter ima za seboj že dva studijska albuma, zadnjega je izdala oktobra lani. Nova skladba Why je dokaz, da se še zdaleč ne namerava ustaviti.

Foto: James Minchin

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča