Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Alt_J

Alt-J - Deadcrush

Alt-J so letos postregli s tretjim studijskim albumom Relaxer, Deadcrush pa je njihov najnovejši singel, ki se mu pridružuje temačni videospot z interpretativnim plesom. Režiral ga je Young Replicant, koreografijo pa je sestavil Darcy Wallace.

Arcade Fire - Creature Comfort

Arcade Fire so, skoraj tako kot Alt-J, zarockali v nekoliko bolj temačnem videospotu, s katerim so pospremili svoj novi singel Creature Comfort, ki ga bomo kmalu našli na njihovem prihajajočem petem studijskem albumu Everything Now. Ta namreč na prodajne police prihaja 28. julija letos.

French Montana - A Lie ft. The Weeknd, Max B

Skupaj z vročičnim izidom novega albuma Jungle Rules, ki je izšel 14. julija letos, je French Montana postregel še z videospotom za skladbo A Lie, pri ustvarjanju katere sta se mu pridružila tudi The Weeknd in Max B.

Kesha - Woman (Official Video) ft. The Dap-Kings Horns

Le nekaj dni zatem, ko je predstavila videospot za skladbo Praying, je Kesha že izdala novi videospot, tokrat za skladbo Woman, ki jo bomo našli na njenem prihajajočem albumu Rainbow. Ta bo pri založbah Kemosabe in RCA Records izšel 11. avgusta letos.

Future - My Collection

Ameriški raper Future predstavlja novi videospot za komad My Collection, ki ga najdemo na njegovem, letos izdanem studijskem albumu HNDRXX. V črno-belem videospotu, ki ga je režiral Nick Walker, Future intimno recitira besedilo, medtem ko za njim pozira vse več golih žensk.

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Dobrodelni burgerji - na burger za dober namen

Burgerljubci, pozor! 28. avgusta se na osmih lokacijah pri petih ponudnikih sočnih burgerjev začenja akcija za dober namen - Dobrodelni burgerji. Od vsakega nakupa enega izmed petih novih burgerjev, ki jih pripravljajo ponudniki, bomo namreč 1 evro prispevali za dober namen eni od izbranih nevladnih organizacij. Več

H&M z novo znamko COS v Ljubljani

Najlepša modna hiša v Ljubljani, Galrija Emporium, je postala bogatejša za novo trgovino COS, ki deluje pod okriljem švedskega tekstilnega velikana H&M. Več

Pantone - barvni trendi za leto 2018

Medtem ko letos med barvnimi trendi po Pantonu kraljuje zelena barva, se številni že pripravljajo na trende, ki jih prinaša leto 2018. V domove prihajajo intenzivne, igrive, zelenjavne pa tudi tehnološke barve, barvni lestvici pa se bo pridružil nov vijolični barvni odtenek v čast preminuli legend - Princeu. Več