Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Glasbene novosti tega tedna (2017)

Kasabian - Bless This Acid House

Kasabian, ki bodo v sredo, 21. junija, v živo nastopili na zagrebškem INmusic festivalu, predstavljajo videospot za svoj novi singel God Bless This Acid House. Skupaj s še 11 skladbami ga najdemo na njihovem šestem studijskem albumu For Crying Out Loud, ki so ga izdali v začetku maja letos.

Coldplay - All I Can Think About Is You

S prihajajočega EP-ja Keleidoscope od Coldplayev prihaja glasbena novost, in sicer prva skladba s ploščka z naslovom All I Can Think About Is You. Keleidoscope EP bomo v digitalni verziji pričakali 14. julija, v fizični obliki pa 4. avgusta.

DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

Dj Khaled je z oboževalci podelil novo skladbo Wild Thoughts, pri kateri sta z vokali sodelovala tudi Rihanna in Bryson Tiller. Khaledov novi album Grateful na police prihaja 23. junija letos, glasbene moči pa je združil še z drugimi glasbenimi imeni, kot so Beyoncé, Drake, Jay Z, Chance the Rapper, Migos, Travis Scott, Gucci Mane in številni drugi.

Arcade Fire - Creature Comfort

Tudi Arcade Fire bomo v živo ujeli v Zagrebu, saj bodo na INmusic festivalu nastopili nocoj. V hrvaško prestolnico s seboj prinašajo tudi novi singel Creature Comfort s prihajajočega albuma Everything Now. To bo njihov šesti studijski album, ki na prodajne police prihaja 28. julija letos.

Selena Gomez - Bad Liar

V tednu prvega poletnega dne se bomo lahko posladkali z glasbenim poletnim bonbončkom Sele Gomez. Skupaj z videospotom, za katerim stoji zanimiva zgoddba, je izdala skladbo Bad Liar. Ta nemara napoveduje izid novega albuma, čeprav pevka, kar se tega tiče, še ostaja skrivnostna.

Foto: via dailymotion

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Ford Kuga skupaj s smučarko Ilko Štuhec

Fordova Kuga, terenec, ki tudi na mestnih ulicah poskrbi za odlično vozno izkušnjo, se ponaša s Fordovim inteligentnim štirikolesnim pogonom AWD*. Ta neprestano preverja in prilagaja optimalno vodenje ter oprijem, še posebej na spolzkih cestiščih. Najnovejše Fordove tehnologije in dovršena izdelava karoserije pa pomagajo vozniku zagotoviti boljšo vidljivost in izboljšajo varnost. Več

Recept: Božanska kostanjeva torta z medom

Jesen v kuhinjo z vrta in iz gozdov prinese ogromno dobrot, s katerimi se lahko ustvarjalno poigramo pri pripravi zajtrkov, kosil, večerij in nenazadnje tudi sladic, zato vam tokrat razkrivamo recept za božansko kostanjevo torto z medom. Več