Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Glasbene novosti tega tedna (2017)

Kasabian - Bless This Acid House

Kasabian, ki bodo v sredo, 21. junija, v živo nastopili na zagrebškem INmusic festivalu, predstavljajo videospot za svoj novi singel God Bless This Acid House. Skupaj s še 11 skladbami ga najdemo na njihovem šestem studijskem albumu For Crying Out Loud, ki so ga izdali v začetku maja letos.

Coldplay - All I Can Think About Is You

S prihajajočega EP-ja Keleidoscope od Coldplayev prihaja glasbena novost, in sicer prva skladba s ploščka z naslovom All I Can Think About Is You. Keleidoscope EP bomo v digitalni verziji pričakali 14. julija, v fizični obliki pa 4. avgusta.

DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

Dj Khaled je z oboževalci podelil novo skladbo Wild Thoughts, pri kateri sta z vokali sodelovala tudi Rihanna in Bryson Tiller. Khaledov novi album Grateful na police prihaja 23. junija letos, glasbene moči pa je združil še z drugimi glasbenimi imeni, kot so Beyoncé, Drake, Jay Z, Chance the Rapper, Migos, Travis Scott, Gucci Mane in številni drugi.

Arcade Fire - Creature Comfort

Tudi Arcade Fire bomo v živo ujeli v Zagrebu, saj bodo na INmusic festivalu nastopili nocoj. V hrvaško prestolnico s seboj prinašajo tudi novi singel Creature Comfort s prihajajočega albuma Everything Now. To bo njihov šesti studijski album, ki na prodajne police prihaja 28. julija letos.

Selena Gomez - Bad Liar

V tednu prvega poletnega dne se bomo lahko posladkali z glasbenim poletnim bonbončkom Sele Gomez. Skupaj z videospotom, za katerim stoji zanimiva zgoddba, je izdala skladbo Bad Liar. Ta nemara napoveduje izid novega albuma, čeprav pevka, kar se tega tiče, še ostaja skrivnostna.

Foto: via dailymotion

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Superge, ki so čez noč postale ikona stila

Udobje, večnost, priročnost in šik. Vse to in še več bi lahko pripisali čevlju, ki je v zadnjem stoletju iz telovadnic zavladal modnim pistam. Seveda govorimo o supergah – udobju, ki je čez noč postalo ikona stila. Več

Najboljši sladoledi, ki jih ponuja center Ljubljane

Našo prestolnico spomladi in poleti zajame val nadvse prijetnega vrveža, ki kar kliče po sladkih pregrehah, s katerimi začinimo svež jutranji sprehod, sončno popoldne s prijatelji ali romantični večer ob Ljubljanici. Prav tam na mestnem nabrežju se bohotijo ljubke kavarnice in slaščičarne, v katerih si privoščimo sladoled, po katerem bomo z užitkom polizali prav vse prste. Več

Kam na enodnevni izlet to pomlad?

Ko zadiši po cvetju in nas v svežih jutrih sonce poboža po obrazu, je pomlad brez dvoma tu. Prerojeni in željni novih raziskovanj lahko lepe spomladanske dneve izkoristimo za enodnevne izlete, ki naj veljajo za sprostitev in odklop od vsakdanjega stresa ter za preživitev dragocenega časa le za nas in naše najbližje. Poglejmo kam na enodnevni izlet to pomlad. Več