Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Glasbene novosti tega tedna (2017)

Kasabian - Bless This Acid House

Kasabian, ki bodo v sredo, 21. junija, v živo nastopili na zagrebškem INmusic festivalu, predstavljajo videospot za svoj novi singel God Bless This Acid House. Skupaj s še 11 skladbami ga najdemo na njihovem šestem studijskem albumu For Crying Out Loud, ki so ga izdali v začetku maja letos.

Coldplay - All I Can Think About Is You

S prihajajočega EP-ja Keleidoscope od Coldplayev prihaja glasbena novost, in sicer prva skladba s ploščka z naslovom All I Can Think About Is You. Keleidoscope EP bomo v digitalni verziji pričakali 14. julija, v fizični obliki pa 4. avgusta.

DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

Dj Khaled je z oboževalci podelil novo skladbo Wild Thoughts, pri kateri sta z vokali sodelovala tudi Rihanna in Bryson Tiller. Khaledov novi album Grateful na police prihaja 23. junija letos, glasbene moči pa je združil še z drugimi glasbenimi imeni, kot so Beyoncé, Drake, Jay Z, Chance the Rapper, Migos, Travis Scott, Gucci Mane in številni drugi.

Arcade Fire - Creature Comfort

Tudi Arcade Fire bomo v živo ujeli v Zagrebu, saj bodo na INmusic festivalu nastopili nocoj. V hrvaško prestolnico s seboj prinašajo tudi novi singel Creature Comfort s prihajajočega albuma Everything Now. To bo njihov šesti studijski album, ki na prodajne police prihaja 28. julija letos.

Selena Gomez - Bad Liar

V tednu prvega poletnega dne se bomo lahko posladkali z glasbenim poletnim bonbončkom Sele Gomez. Skupaj z videospotom, za katerim stoji zanimiva zgoddba, je izdala skladbo Bad Liar. Ta nemara napoveduje izid novega albuma, čeprav pevka, kar se tega tiče, še ostaja skrivnostna.

Foto: via dailymotion

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Svobodno in razburljivo življenje v kombiju #vanlife

Prostoren je dovolj, ravno prav hiter pa prav tako. Kombi za številne nomadske duše ni le prevozno sredstvo, temveč tudi prijazen dom, kjerkoli ga parkirajo. Prav ti "pogumneži" so za mnoge sanjače velik navdih, ki pa se kaj hitro lahko izkaže za pravo, predvsem pa svobodno in razburljivo življenjsko izkušnjo. Če si le tudi mi upamo. Več

10 pričesk za vroče poletne dni

V vročih poletnih dneh stalno iščemo načine za ohladitev. Poleg zadostne hidracije in sence nam bo pri tem zagotovo pomagala tudi primerna pričeska. Zbrali smo nekaj idej za lahkotne poletne pričeske, ki niso zgolj praktične, temveč tudi modne. Več

Recept - Pistacijev sladoled na italijanski način

Italijanski sladoled ali gelato je poznan po svoji mehki strukturi in intenzivnem okusu. Tokrat nas je premamil eksotičen okus pistacije. Poglejmo si, kako lahko v domači kuhinji brez uporabe sladolednika pripravimo kremast pistacijev sladoled na italijanski način. Več