Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Glasbene novosti tega tedna (2017)

Kasabian - Bless This Acid House

Kasabian, ki bodo v sredo, 21. junija, v živo nastopili na zagrebškem INmusic festivalu, predstavljajo videospot za svoj novi singel God Bless This Acid House. Skupaj s še 11 skladbami ga najdemo na njihovem šestem studijskem albumu For Crying Out Loud, ki so ga izdali v začetku maja letos.

Coldplay - All I Can Think About Is You

S prihajajočega EP-ja Keleidoscope od Coldplayev prihaja glasbena novost, in sicer prva skladba s ploščka z naslovom All I Can Think About Is You. Keleidoscope EP bomo v digitalni verziji pričakali 14. julija, v fizični obliki pa 4. avgusta.

DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

Dj Khaled je z oboževalci podelil novo skladbo Wild Thoughts, pri kateri sta z vokali sodelovala tudi Rihanna in Bryson Tiller. Khaledov novi album Grateful na police prihaja 23. junija letos, glasbene moči pa je združil še z drugimi glasbenimi imeni, kot so Beyoncé, Drake, Jay Z, Chance the Rapper, Migos, Travis Scott, Gucci Mane in številni drugi.

Arcade Fire - Creature Comfort

Tudi Arcade Fire bomo v živo ujeli v Zagrebu, saj bodo na INmusic festivalu nastopili nocoj. V hrvaško prestolnico s seboj prinašajo tudi novi singel Creature Comfort s prihajajočega albuma Everything Now. To bo njihov šesti studijski album, ki na prodajne police prihaja 28. julija letos.

Selena Gomez - Bad Liar

V tednu prvega poletnega dne se bomo lahko posladkali z glasbenim poletnim bonbončkom Sele Gomez. Skupaj z videospotom, za katerim stoji zanimiva zgoddba, je izdala skladbo Bad Liar. Ta nemara napoveduje izid novega albuma, čeprav pevka, kar se tega tiče, še ostaja skrivnostna.

Foto: via dailymotion

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Belinka že 70 let

Belinka že 70 let

Belinka v letošnjem letu praznuje 70 let, kar so obeležili tudi z družbeno odgovorno v središču Ljubljane, z akcijo »Praznujte... Več

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča