Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Lana Del Rey

Lana Del Rey - Lust For Life ft. The Weeknd

Lust For Life je novi singel, ki sta ga napisala ter skupaj izvedla Lana Del Rey in The Weeknd, poslušali pa ga bomo lahko tudi na Laninem četrtem studijskem albumu Lust For Life, ki na prodajne police prihaja 21. julija letos.

Kygo & Ellie Goulding - First Time

Tedem nadobudnih glasbenih tandemov se nadaljuje s Kygo in Ellie Golding, ki predstavljata vizualno podobo za njun skupni komad First Time. Ta se je po svojem izidu nemudoma povzpel med Top 10 na Billboardovi lestvici elektronske plesne glasbe.

Dua Lipa - Lost In Your Light feat. Miguel

Moči sta združila tudi Dua Lipa in Miguel ter ustvarila skladbo Lost in Your Light, ki jo bomo našli na njenem debitantskem albumu Dua Lipa, ki bo izšel 2. junija letos.

Martin Garrix & Troye Sivan - There For You

Novosti glasbenih sodelovanj sklepata Martin Garrix in Troye Sivan, ki predstavljata videospot za skladbo There For You. Ta je kot nalašč za skoraj poletni plesni oddih konec tedna.

John Legend - Surefire

Na čelu vseh tandemov, ki bodo brez dvoma popestrili glasbeni teden, pa seveda John Legend s svojim novim singlom Surefire, s katerim dokazuje, kako lahko ljubezen premaga meje, tako teritorialne kot tudi kulturne.

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Dobrodelni burgerji - na burger za dober namen

Burgerljubci, pozor! 28. avgusta se na osmih lokacijah pri petih ponudnikih sočnih burgerjev začenja akcija za dober namen - Dobrodelni burgerji. Od vsakega nakupa enega izmed petih novih burgerjev, ki jih pripravljajo ponudniki, bomo namreč 1 evro prispevali za dober namen eni od izbranih nevladnih organizacij. Več

H&M z novo znamko COS v Ljubljani

Najlepša modna hiša v Ljubljani, Galrija Emporium, je postala bogatejša za novo trgovino COS, ki deluje pod okriljem švedskega tekstilnega velikana H&M. Več

Pantone - barvni trendi za leto 2018

Medtem ko letos med barvnimi trendi po Pantonu kraljuje zelena barva, se številni že pripravljajo na trende, ki jih prinaša leto 2018. V domove prihajajo intenzivne, igrive, zelenjavne pa tudi tehnološke barve, barvni lestvici pa se bo pridružil nov vijolični barvni odtenek v čast preminuli legend - Princeu. Več