Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 22.05.2017
Muse

James Blunt - Don't Give Me Those Eyes

Potem ko je 24. marca letos postregel s petim studijskim albumom z naslovom The Afterlove, je James Blunt kreativen tudi na področju ustvarjanja videospotov. Tu je namreč vizualna podoba skladbe Don't Give Me Those Eyes, ki jo je posnel v Avstraliji.

Chuck Berry - Big Boys

Dva meseca po smrti Chucka Berryja je tu prvi videospot legendarnega glasbenika, in sicer za skladbo Big Boys, ki jo bomo našli na njegovem zadnjem studijskem albumu Chuck. Le-tega bomo na prodajnih policah pričakali 9. junija letos.

Muse - Dig Down

Skupaj z akcijskim trilerjem, ki ga spremlja, na naše zaslone prihaja novi singel zasedbe Muse z naslovom Dig Down. Gre za kratki znanstvenofantastični videospot, v katerem je zaigrala nekdanja atletinja Lauren Wasser, režiser Lance Drake pa je v enem izmed intervjujev dejal, da skladba govori o preživetju in premagovanju ovir, zato je želel posneti videospot z akcijsko noto.

Dan Auerbach - Waiting On A Song

Polovica tandema The Black Key, Dan Auerbach predstavlja novi singel Waiting On A Song, ki nas popelje med srednješolske spomine. Videospot je skoraj kot oda filmom Richarda Linklaterja ali Johna Hughesa. Od Auerbachovega solo albuma je sicer minilo že osem let, 2. junija letos pa bomo pričakali njegov drugi solo album z istoimenskim naslovom kot spodnji singel – Waiting on a Song.

Big Sean - Sacrifices ft. Migos

Ameriški raper Big Sean je v začetku letošnjega leta izdal novi album z naslovom I Decided, zato se je zdaj podal na pot promocije plošče ter izdal še dve vizualiji, in sicer za komada Light in Jump Out The Window. Tokrat pozdravljamo Sacrifices, izdelek, ki ga je ustvaril skupaj z Migosom, videospot pa je režiral Kid Studio.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča