Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 10.04.2017
Wizkid

Björk - Notget

Čeprav skladba Notget prihaja z njenega albuma Vulnicura iz leta 2015, je Björk zanj šele zdaj predstavila videospot. Ta sledi impresivni vizualni podobi videospotov za Black Lake, Family in 360-stopinjski VR video, ki je pospremil skladbo Stonemilker.

WizKid - Come Closer ft. Drake

WizKid in Drake sta znova zavihala rokave in skupaj ustvarila še en glasbeni izdelek, ki nas ne bo pustil ravnodušne. Come Closer je naslov novega komada, ki sta ga pod skupnim okriljem izdala po skladbah One Dance in Oujelegba remiksu s Skepto. Čeprav v videospotu za Come Closer Drake na nastopa, pa je vizualno poln atraktivnih plesalcev.

Needtobreathe - Hard Love feat. Andra Day

Glasbeno krativnost so združili tudi za grammyja nominiran rock bend Needtobreathe in soul pevka Andra Day ter izdali spot za njihovo skupno himno Hard Love. Hard Love je tudi naslov šestega studijskega albuma, ki so ga Needtobreathe izdali julija lani.

John Mayer - Still Feel Like Your Man

John Mayer v videospotu za svoj novi singel kar malo preseneča. V barvitem spotu, ki ga je režirala produkcijska ekipa Mister Whitmore je namreč pokazal nekaj plesnih gibov, spot pa krasijo tudi kimoni, plesalke, panda kostumi, mečevanje in bambusi, Mayer pa je za The New York Times povedal, da ga sproščena pop melodija spomni na straodavni japonski R'n'B.

Incubus - Nimble Bastard

Incubus so se v videospotu za skladbo Nimble Bastard preobrazili v superjunaške mačke. Komad je sicer naslovni singel za njihove prihajajoči album 8, hkrati pa je oda vsem 'junakom', ki so v življenju dosegli zmago, ne glede na težke okoliščine. Bravo, Incubus!


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča