Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 06.02.2017
James Blunt

Ryan Adams - Do You Still Love Me?

15 albumov je za njim, toda Ryan Adams je še vedno ustvarjalen in ambiciozen. Do You Still Love Me je novi singel z njegovega albuma Prisoner, ki ga bomo pričakali konec februarja. Videospot sestavljajo številni posnetki z njegove lanskoletne turneje po svetu.

Maggie Rogers - On + Off

Čeprav je Maggie Rogers tista, ki piše predvsem folk skladbe, pa je na obisku v Franciji vzljubila tudi plesne ritme, ki so navdahnili njeno glasbo. Ena takšnih skladb je novi singel On + Off, ki ga bomo kmalu našli na njenem kratkometražnem albumu.

AFI - Aurelia

20. januarja letos so AFI izdali deseti studijski album AFI (The Blood Album), po katerem pa je zdaj prišel tudi videospot za tretji singel Aurelia.

James Blunt - Love Me Better

Potem ko je pred kratkim naznanil, da se poleti podaja na turnejo z Edom Sheeranom, je James Blunt predstavil novi singel Love Me Better, ki bo sicer izšel na njegovem petem studijskem albumu The Afterlove 24. marca letos.

London Grammar - Big Picture

London Grammar so se združili z Jonom Hopkinsom ter skupaj ustvarili novi singel Big Picture, v videospotu, ki ga je režirala Sophie Muller, pa najbolj izstopa njihova pevka Hannah Reid.


Izbor urednika