Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 10.01.2017
London Grammar

London Grammar - Rooting For You

London Grammar so novo leto začeli več kot odlično, saj predstavljajo videospot za novi singel Rooting For You. To je tudi prvi glasbeni material, ki ga je angleška zasedba izdala po albumu If You Wait iz leta 2013.

AFI - Snow Cats

20. januarja bomo pričakali njihov novi album, ki bo pod naslovom AFI (The Blood Album) nasledil album Burials iz leta 2013. Da bomo lažje počakali še the nekaj dni, so AFI poskrbeli za izid novega singla s prihajajočega albuma z naslovom Snow Cats.

Blasterjaxx - No Sleep

Elektronski nizozemski tandem Blasterjaxx se vrača z nalektrenim hitom No Sleep, ki bi se utegnil vrteti na vseh svetovnih plesiščih in nam brez dvoma ne bo pustil spati.

Major Lazer & Showtek – Believer

Septembra lani sta Major Lazer in Showtek izdala komad Believer, zdaj pa je tu še videospot zanj, ki je bil posnet na Srednjem vzhodu, navdihnila pa ga je aktualna kriza v Siriji.

DJ Snake - The Half ft. Jeremih, Young Thug, Swizz Beatz

DJ Snake je tisti mož, ki je skupaj z Justinom Bieberjem poskrbel za mega hit Let Me Love You. Tokrat je singel The Half s svojega debitantskega albuma Encore ustvaril z Jeremihom, Young Thugom in Swizz Beatzom, skupaj pa so zdaj predstavili tudi videospot.


Izbor urednika