Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 03.01.2017
Bon Jovi

Moby & The Void Pacific Choir - Break. Doubt

Medtem ko smo oktobra 2016 pričakali njegov novi album These Systems Are Failing, ki ga je ustvaril v okviru projekta Pacific Void Choir, je zdaj postregel še z videospotom za sklabo Break. Doubt. Ta vključuje posnetke s koncertov, ki so jim dodali še nekaj efektov.

Bon Jovi - Born Again Tomorrow

Bon Jovi predstavljajo nov videospot, tokrat za komad Born Again Tomorrow, ki ga najdemo na njihovem zadnjem, novembra 2016 izdanem albumu This House Is Not for Sale.

WizKid - Daddy Yo

Nigerijski glasbenik Wizkid je leto 2016 zaključil z izdajo novega videospota, ki spremlja skladbo Daddy Yo. To bomo našli tudi na njegovem prihajajočem albumu Sounds From The Other Side, katerega izid je bil s septembra lani prestavljen na letošnje leto. Kdaj točno, še ni znano.

James Arthur - Safe Inside

Leto 2016 je bilo za britanskega glasbenika Jamesa Arthurja nadvse plodovito, saj se je že pripravljal na snemanje novega ploščka Back From The Edge Tour, ki ga bomo dočakali letos. Tako je na božični dan za pokušino izdal videospot za skladbo Safe Inside, po njegovih besedah eno najbolj osebnih.

Rae Sremmurd - Real Chill ft. Kodak Black

Le dva dni po božiču sta z novim videospotom postregla tudi Rae Sremmurd. Vizualno podobo je tako dobil komad Real Chill, ki ga je ameriški hip hop tandem ustvaril skupaj s Kodakom Blackom. Najdemo ga na njunem drugem studijskem albumu SremmLife2, ki sta ga izdala avgusta lani.


Izbor urednika