Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 18.07.2016
Katy Perry

Katy Perry - Rise

NBCjeva himna letošnjih olimpijskih iger v Riu tokrat pripada Katy Perry in njenemu komadu Rise, ki ga je sproduciral ustvarjalec hitov Max Martin.

Tiësto ft. John Legend - Summer Nights

V Dominikanski republiki so poletne noči še posebej vroče, kar dokazuje  tudi novi videospot Tiëstovega izdelka Summer Nights, pri katerem je sodeloval z Jonhom Legendom. Tiësto in John Legend sta skupaj že izdala komad, in sicer All Of Me leta 2014, ki jima je prinesel tudi grammyja.

Metronomy - Night Owl

Po dveh letih od izida njihovega zadnjega albuma smo 1. julija pozdravili novi album, ki ga je zasedba Metronomy poimenovala Summer 08. Tokrat je pred nami še novi videospot za skladbo Night Owl, v katerem smo na sledi morilcu frontmana zasedbe.

Elton John - A Good Heart

Elton John se je podal na raziskovanje ljubezni v nanjrazličnejših formah. Skladbo A Good Heart, ki je dobila tudi video podobo, najdemo na njegovem zadnjem, 32. po vrstem, studijskem albumu Wonderful Crazy Night. Ta je izšel 5. ferbuarja letos.

Dizzee Rascal & Calvin Harris – Hype

Dizzee Rascal in Calvin Harris sta že tretjič združila moči in izdala novi singel Hype, ki pa je hkrati tudi prvi Dizzeejev izdelek od leta 2013 izdanega albuma The Fifth.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča