Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 11.07.2016
Two Door Cinema Club

Two Door Cinema Club - Are We Ready? (Wreck)

Two Door Cinema Club se vračajo z novim singlom in albumom. Prvi singel Are We Ready? (Wreck) bomo našli na njihovem tretjem studijskem albumu Gameshow, ki so ga fantje posneli v Los Angelesu, na prodajnih policah pa ga lahko pričakujemo 14. oktobra 2016.

Francis and the Lights ft. Bon Iver and Kanye West  - Friends

Newyorški zasedbi Francis and the Lights sta se pri novem singlu Friends pridružila nova prijatelja – Bon Iver in Kanye West. Čeprav ta za zdaj še ne napoveduje morebitnega novega ploščka, pa je komad prava poslastica za oboževalce prav vseh treh glasbenikov.

The 1975 - Somebody Else

Video za novo skladbo Somebody Else zasedbe The 1975, ki ga je režiral Tim Mattia, se začne tam, kjer se je video za komad A Change Of Heart končal: Matt Healy pride v stanovanje in si z obraza spere klovnovsko podobo …

Years & Years – Worship

Worship je osmi singel z debitantskega albuma Communion, ki ga je 10. julija 2015 izdala zasedba Years & Years. Worship je tako izšel ob prvi obletnici izdaje albuma. Za bend je letošnje leto precej pestro, saj so se prebili na mesto enega najbolj popularnih glasbenih izvajalcev na Otoku, trenutno pa koncertirajo na številnih glasbenih festivalih po svetu.

DJ Khaled ft. Jay Z, Future - I Got the Keys

V novem singlu DJ Khaleda z naslovom I Got the Keys lahko prepoznamo kar nekaj upodobitev znanih in legendarnih ljudi. Komad, pri katerem sta sodelovala tudi Jay Z in Future, bo preko glasbenih valov do naših bobničev prišel tudi s prihajajočega albuma, ki bo kot Khaledov deveti studijski album izšel konec julija.

Izbor urednika