Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 21.06.2016
Red Hot Chili Peppers

Calvin Harris - This Is What You Came For ft. Rihanna

Calvin Harris in Rihanna sta po petih letih, ko sta skupaj ustvarila hit We Found Love, znova združila moči in predstavila singel This Is What You Came For. Energični videospot je režiral Emil Nava in je kot nalašč za vabilo na vročo poletno žurko.

Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities

Režijo videospota za komad Dark Necessities je ameriška zasedba Red Hot Chili Peppers zaupala igralki Olivii Wilde. Ta je kot režiserka v začetku leta debitirala z videospotom za Edwarda Sharpea & The Magnetic Zeros, ki so z gibljivimi slikami pospremili skladbo No Love Like Yours. Oliviin drugi izdelek je prava kalifornijska poletna poslastica, zato uživajmo ...

Passenger - Somebody's Love

23. septembra letos bomo z odprtimi rokami pozdravili osmi album Young As The Morning, ki ga je Michael David Rosenberg alias Passenger tudi uradno napovedal s prvim singlom Somebody’s Love. 

Usher – Crash

Usher je presenetil z videospotom, s katerim je opremil svoj novi singel Crash. Tudi on bo letos postregel z osmim studijskim albumom, ki bo pod naslovom Flawed izšel julija.

Hozier - Better Love

V Hozierjevi novi skladbi Better Love bomo uživali ob ogledu filma Legenda o Tarzanu (The Legend Of Tarzan), ki na filmska platna prihaja julija letos. Še pred tem pa lahko v film pokukamo v njegovem novem videospotu.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča