Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 30.05.2016
Alicia Keys

Prav vsak od njih je k tokratnemu izboru prispeval svoj nov izdelek, ki si ga lahko vrtimo vse do naslednjega tedna, ko bomo z novimi skladbami znova osvežili tedenski glasbeni kotiček.

Alicia Keys - In Common

Alicia Keys je izdala svoj drugi singel, ki je skupaj s prvim na radijske valove prišel štiri leta po njenem zadnjem albumu Girl on Fire. Tako novi z naslovom In Common kot tudi 28 Thousand Days, ki ga je pevka predstavila lani, bomo našli na njenem prihajajočem šestem studijskem albumu. 

Foto: Mary Ellen Matthews

The Kills - Siberian Nights

Siberian Nights je tretji singel, ki ga bodo The Kills izdali na petem studijskem albumu Ash & Ice. Ta bo išel že čez nekaj dni, 3. junija.

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Potem ko jo je navdahnil album Frank pokojne pevke Amy Winehouse, je Adele, ko je bila stara le 13 let, začela delati na surovi različici skladbe Send My Love (To Your New Lover). Nanj smo čakali vse do izida njenega aktualnega albuma 25, saj se je skladbe ponovno lotila in ji vdihnila novo življenje.

MSTRKRFT - Party Line

MSTRKRFT predstavljata videospot, ki se je pridružil njuni novi skladbi Party Line, ki jo bomo sicer našli na njunem novem albumu Operator. Ta bo po petih letih od izida njunega debitantskega ploščka, izšel julija letos.

Kygo - Raging ft. Kodaline

Komadoma Firestone in Stole the Show je Kygo dodal še enega. Raging, ki ga je ustvaril skupaj s Kodaline, ima zdaj tudi video spremljavo, v kateri se na potovanju po romantičnih mestih, Parizu in Riu de Janieru, znajdeta zaljubljenca.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča