Glasbene novosti tega tedna (2016)

Anja Mrevlje 25.04.2016
Rihanna

Rihanna – Needed Me

Rihannin novi single, ki ga zdaj spremlja tudi videospot, ustvarjen pod režijsko taktirko režiserja Harmonyja Korinea, je tretji single z Rihanninega osmega studijskega albuma Anti, ki je pri založbi Roc Nation izšel v začetku leta.


1975 – A Change Of Heart

Aktualni album I like it when you sleep, for you are so beautiful yet unaware of it nas opomni, da so nostalgiki, ki slišijo na ime 1957 in prihajajo iz 80. let prejšnjega stoletja, še kako živi. Njihov novi single A Change of Heart je dobil tudi video podobo, v kateri se frontman zasedbe Matthew Healy znajde sredi komične zgodbe, ki spominja na italijansko komedijo, sam Matthew pa v vlogi klovna spominja na legendarnega komičnega pantomimika Pierrota.


Kygo – Raging ft. Kodaline

Pred izidom svojega novega albuma, ki ga norveški producent načrtuje 13. maja, se lahko dodobra razmigamo ob njegovem novem promocijskem singlu Raging, ki ga je ustvaril v sodelovanju z irskim rock bendom Kodaline.


The Kills – Heart Of A Dog

The Kills, ameriški indie rock bend, ki je pred nedavnim napovedal izid novega albuma Ash & Ice, ki ga lahko pričakujemo junija letos, je po singlu Doing It To Death postregel še z eno glasbeno novostjo z naslovom Heart of a Dog. Videospot, ki ga je režirala Sophie Muller, je tu!

Deftones – Prayers/Triangles

Po izidu novega albuma Gore, ki je na prodajne police, naravnost iz založbe Reprise Records, prišel 8. aprila letos, zdaj svet glasbenih novosti in videospotov ameriška alternativna metal zasedba Deftones napada še z novim singlom Prayers/Triangles.Izbor urednika