Glasbene novosti tega tedna (2016)

Anja Mrevlje 02.05.2016
Glasbene novosti tega tedna

Florence + The Machine - Third Eye (The Odyssey – Chapter 9)

Florence Welsh je skupaj z režiserjem Vincentom Haycockom dobila imenitno idejo – videospoti za skladbe What Kind Of Man, How Big how Blue How Beautiful, St. Jude, Ship To Wreck, Queen Of Peace in Delilah pripovedujejo kratko zgodbo, ki pa se s slednjo skladbo ni končala. Prihaja namreč videospot za komad Third Eye, s katerim se bo vse razpletlo.

Mumford & Sons, Baaba Maal - There Will Be Time

Mumford & Sons so postregli z videospotom, posnetim v živo na njihovem koncertu v Južni Afriki. Singel There Will Be Time, ki so ga ustvarili skupaj z Baabom Maalom, bomo našli na njihovem mini albumu Johannesburg.


Flo Rida - Hello Friday ft. Jason Derulo

Pod palmami in vročim soncem sta moči združila Flo in Jason ter zaplesala v pravem prestižnem ‘Miami’ slogu. Singel Hello Friday bo nedvomno vrhunec za prihajajoče poletne petkove večere pod zvezdami.


Azealia Banks - The Big Big Beat

Z videospotom za single The Big Big Beat se je Azelia Banks poklonila newyorškim koreninam. Po debitantskem albumu Broke With Expensive Taste je to njen prvi single, ki je pretekli mesec izšel na Slay-Z kompilaciji.

Yuna - Crush ft. Usher

Če za malezijsko pevko Yuno, ki ustvarja v Los Angelesu, še nismo slišali, bomo zagotovo vse bolj pogostokrat. Izšel je namreč videospot za balado Crush, ki jo je ustvarila skupaj z Usherjem, njen tretji studijski album Chapters pa lahko pričakujemo prav ta mesec, 20. maja.



Izbor urednika