Addiko Bank predstavlja "RDEČO SREDO"

Addiko bank

Addiko bank d.d., je specialist za gotovinske kredite ter enostavne in hitre bančne rešitve, dosegljive tudi brez obiska banke. Svoje zaveze in obljube strankam jemlje zelo resno. Obenem jih tudi preseneča in razvaja z inovativnimi in edinstvenimi storitvami. Ena od njih je tudi tako imenovana "Rdeča sreda", ki je na slovenskem trgu še nepoznan pojem v finančnem svetu, oblikovana po vzoru zahodnjaških praks (kot npr. Črni petek), ko na določen dan stranke dobijo posebne ugodnosti. 

Addiko banka se je odločila, da bo prva v Sloveniji svojim strankam ponudila "Rdečo sredo" s posebnimi ugodnostmi, ki jih bo mogoče koristiti le v sredo, 20. junija 2018, ko bodo vse poslovalnice odprte s podajšanim delovnim časom, neprekinjenih 12 ur, od 8. do 20. ure. 

"Rdeča sreda", kot so jo poimenovali v Addiku, bo vsaki stranki namenila dodatnih 500 evrov, ob sklenitvi kredita nad 5000 evrov. Vsekakor vredno razmisleka o tem, s kom se bomo odločili skleniti kreditno pogodbo. 

Več na addiko.si!

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Čili festival

4. Pravi čili festival

Skupaj z burgermanijo so Slovenci začeli gojiti tudi vse večjo ljubezen do pekočega. V soboto, 8. septembra 2018, bodo Šmarje... Več

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča