Stiropor festival 2017

Stiropor festival 2017

Na letošnjem festivalu Stiropor bodo tokrat glavno vlogo prevzele ženske, kar je v svetu elektronske glasbe bolj izjema kot pravilo. Nastopile bodo Xosar, Pan Daijing in Moor Mother.

Na festivalu se bodo predstavili še drugi glasbeni ustvarjalci kot so Ngly, AshTreJinkins, Tribe of Colin, Strahinja Arbutina, Lifecutter, Brasfoot, Lord Tusk in drugi. 


V četrtek bomo v zgodnjih popoldanskih urah lahko obiskali brezplačno delavnico, kjer se bomo družili z nastopajočimi tujimi gosti novo nastale londonske založbe NCA, ki se bodo premierno predstavili še isti večer. Nastop AshTreJinkinsa je sploh debitantski v Evropi!

V petek je dan za klubski večer, na katerem bodo nastopili, glavna zvezda festivala, američanka Xosar, izjemni hrvaški DJ in producent Strahinja Arbutina in argentinski producent Ngly z izjemno domačo DJ podporo.
stiropor.co

  • 11.10.2017, 20:00
  • Tobačna tovarna
  • Tobačna ulica, Ljubljana

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Linija zdrave prehrane Tereza's Choice pri HOFERju

Od 10. septembra 2018 dalje bodo ljubiteljem zdrave prehrane ekskluzivno pri HOFERju v sklopu posebne ponudbe na voljo izdelki linije Tereza's Choice, ki jo je ustvarila priznana kulinarična blogerka in strokovnjakinja Tereza Poljanič. Več

Recept - slivova marmelada s sivko

Tokrat smo za pripravo enostavnega recepta marmelade izbrali slive, saj se ob obilici sezonskega sadja, kdaj pa kdaj zgodi, da vsega preprosto ne moremo pojesti. Tiste najzrelejše na kuhinjskem pultu verjetno tako ali tako ne bodo zdržale več dolgo. Recept za slivovo marmelado pa je preprost. Več