Stiropor festival 2017

Stiropor festival 2017

Na letošnjem festivalu Stiropor bodo tokrat glavno vlogo prevzele ženske, kar je v svetu elektronske glasbe bolj izjema kot pravilo. Nastopile bodo Xosar, Pan Daijing in Moor Mother.

Na festivalu se bodo predstavili še drugi glasbeni ustvarjalci kot so Ngly, AshTreJinkins, Tribe of Colin, Strahinja Arbutina, Lifecutter, Brasfoot, Lord Tusk in drugi. 


V četrtek bomo v zgodnjih popoldanskih urah lahko obiskali brezplačno delavnico, kjer se bomo družili z nastopajočimi tujimi gosti novo nastale londonske založbe NCA, ki se bodo premierno predstavili še isti večer. Nastop AshTreJinkinsa je sploh debitantski v Evropi!

V petek je dan za klubski večer, na katerem bodo nastopili, glavna zvezda festivala, američanka Xosar, izjemni hrvaški DJ in producent Strahinja Arbutina in argentinski producent Ngly z izjemno domačo DJ podporo.
stiropor.co

  • 11.10.2017, 20:00
  • Tobačna tovarna
  • Tobačna ulica, Ljubljana

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Ford Kuga skupaj s smučarko Ilko Štuhec

Fordova Kuga, terenec, ki tudi na mestnih ulicah poskrbi za odlično vozno izkušnjo, se ponaša s Fordovim inteligentnim štirikolesnim pogonom AWD*. Ta neprestano preverja in prilagaja optimalno vodenje ter oprijem, še posebej na spolzkih cestiščih. Najnovejše Fordove tehnologije in dovršena izdelava karoserije pa pomagajo vozniku zagotoviti boljšo vidljivost in izboljšajo varnost. Več

Recept: Božanska kostanjeva torta z medom

Jesen v kuhinjo z vrta in iz gozdov prinese ogromno dobrot, s katerimi se lahko ustvarjalno poigramo pri pripravi zajtrkov, kosil, večerij in nenazadnje tudi sladic, zato vam tokrat razkrivamo recept za božansko kostanjevo torto z medom. Več