Stiropor festival 2017

Stiropor festival 2017

Na letošnjem festivalu Stiropor bodo tokrat glavno vlogo prevzele ženske, kar je v svetu elektronske glasbe bolj izjema kot pravilo. Nastopile bodo Xosar, Pan Daijing in Moor Mother.

Na festivalu se bodo predstavili še drugi glasbeni ustvarjalci kot so Ngly, AshTreJinkins, Tribe of Colin, Strahinja Arbutina, Lifecutter, Brasfoot, Lord Tusk in drugi. 


V četrtek bomo v zgodnjih popoldanskih urah lahko obiskali brezplačno delavnico, kjer se bomo družili z nastopajočimi tujimi gosti novo nastale londonske založbe NCA, ki se bodo premierno predstavili še isti večer. Nastop AshTreJinkinsa je sploh debitantski v Evropi!

V petek je dan za klubski večer, na katerem bodo nastopili, glavna zvezda festivala, američanka Xosar, izjemni hrvaški DJ in producent Strahinja Arbutina in argentinski producent Ngly z izjemno domačo DJ podporo.
stiropor.co

  • 11.10.2017, 20:00
  • Tobačna tovarna
  • Tobačna ulica, Ljubljana

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Peka kruha z drožmi kot so jo poznale naše babice

Nataša Đurić je znanstvenica, blogerka in mojstrica peke kruha z drožmi, ki želi svoje znanje o tradicionalni pripravi kruha brez kvasa deliti s svetom. V ta namen je napisala prvo slovensko knjigo o peki kruha z drožmi, ki na police knjigarn prihaja v četrtek, 8. decembra 2017. Več

National Geographic oznanil top destinacije v letu 2018

Četudi se nam je v letošnjem letu uspelo veliko potepati po našem neverjetnem planetu, si vedno želimo odkriti še več vznemerljivih destinacij. Med iskanjem navdiha za naslednjo dogodivščino nas je navdušil seznam top destinacij v letu 2018, ki so ga sestavili strokovnjaki pri National Geographicu. Več