Koncert - 2Cellos se vračata v Slovenijo

2Cellos

Svetovno priznana zvezdnika, čelista 2Cellos napovedujeta povratek v Slovenijo po razprodanih koncertih na najprestižnejših svetovnih odrih, kot so Royal Albert Hall, Radio City Music Hall, Red Rocks in drugi.

Po lanskoletni izdaji albuma filmske glasbe Score sta Luka Šulić in Stjepan Hauser oziroma 2Cellos pred nekaj tedni izdala singel Perfect, uspešnico Eda Sheerana. Koncerta ter turnejo v Kanadi in Evropi bosta zaključila z open air koncertom 29. junija v Kopru. Pohvalita se lahko s preko 1.200 koncertov po celem svetu, več kot 10 milijonov gledalcev na koncertih, 3 milijoni prevoženih kilometrov, preko milijona všečkov na Facebooku, 650 milijonov ogledov le na YouTubu (od tega 100 milijonov ogledov samo za največjo uspešnico Thunderstruck) in še bi lahko naštevali.


Luka in Stjepan trenutno snemata svoj peti album, ki bo po zadnjem albumu filmske glasbe, ki sta ga posnela z Londonskim simfoničnim orkestrom, spet rokovsko obarvan. Cena vstopnic: od 19,90 evrov.
2cellos.com

  • 29.06.2018, 20:00
  • Poletna arena Bonifika, Koper
  • Športni kompleks, Koper

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Novi katalog IKEA 2019

Švedski pohištveni gigant IKEA vsako leto v začetku avgusta predstavi katalog novosti za prihodnje leto, ki vsako leto prinesejo nove trende pri opremljanju interierja. Prve fotografije so že tu. Več

Najboljše fotografije posnete z dronom 2018

Vse več fotografov poskuša neverjetne posnetke ustvarjati s pomočjo dronov. Številni se tudi odločijo sodelovati v največjem natečaju za fotografije posnete z dronom. Letos je bilo na tekmovanje prijavljenih preko 4.400 fotografij iz 101 države. Poglejmo, katere izmed njih so prepričale žirijo. Več