EXIT predstavlja: Festival 84 na Jahorini

Foto: Festival 84

Tu je vesela novica za vse, ki ne morejo več čakati na poletne gasbene festivale. Na Jahorino namreč kmalu prihaja Exitov Festival 84, ki bo v idličino gorsko okolje pripeljal vrhunska imena iz sveta elektronske glasbe. 

Na seznamu nastopajočih so se poleg britanskih superzvezdnikov Sigma znašli tudi zasedba Asian Dub Foundation, Mahmut Orhan, Burak Yeter in ruski dup Filatov & Karas. Za techno sekcijo bo zadolžen UMEK, ki bo ponovil nepozaben žur z lanskega festivala Sea Star in segrel Jahorino. Pridružili se mu bodo še Nizozemec Patrice Bäumel, duo Mladen Topič & Siniša Tamanović ter mnogi drugi.

Preberite še: Festival Exit razglašen za najboljši festival v Evropi

Program festivala bo potekal po formuli 2+2. Uvodni zabavi bosta sledila dva festivalska dneva ter dan za počasno prilagoditev na življenje po festivalu. Zadnja zabava prireditve bo uradno zaključila zimsko sezovo v Olimpijskem centru Jahorina.

Trenutna prodaja vstopnic kaže, da moramo z nakupom pohiteti, saj organizatorji že napovedujejo presežke. Vstopnice si lahko zagotovimo na kompasyoung.si in supratravel.si.

Več na festival84.com.

Foto: Festival 84

  • 15.03.2018, 00:00
  • Olimpijski center Jahorina
  • Olimpijska bb, 71423 Jahorina

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Novi katalog IKEA 2019

Švedski pohištveni gigant IKEA vsako leto v začetku avgusta predstavi katalog novosti za prihodnje leto, ki vsako leto prinesejo nove trende pri opremljanju interierja. Prve fotografije so že tu. Več

Najboljše fotografije posnete z dronom 2018

Vse več fotografov poskuša neverjetne posnetke ustvarjati s pomočjo dronov. Številni se tudi odločijo sodelovati v največjem natečaju za fotografije posnete z dronom. Letos je bilo na tekmovanje prijavljenih preko 4.400 fotografij iz 101 države. Poglejmo, katere izmed njih so prepričale žirijo. Več