EXIT predstavlja: Festival 84 na Jahorini

Foto: Festival 84

Tu je vesela novica za vse, ki ne morejo več čakati na poletne gasbene festivale. Na Jahorino namreč kmalu prihaja Exitov Festival 84, ki bo v idličino gorsko okolje pripeljal vrhunska imena iz sveta elektronske glasbe. 

Na seznamu nastopajočih so se poleg britanskih superzvezdnikov Sigma znašli tudi zasedba Asian Dub Foundation, Mahmut Orhan, Burak Yeter in ruski dup Filatov & Karas. Za techno sekcijo bo zadolžen UMEK, ki bo ponovil nepozaben žur z lanskega festivala Sea Star in segrel Jahorino. Pridružili se mu bodo še Nizozemec Patrice Bäumel, duo Mladen Topič & Siniša Tamanović ter mnogi drugi.

Preberite še: Festival Exit razglašen za najboljši festival v Evropi

Program festivala bo potekal po formuli 2+2. Uvodni zabavi bosta sledila dva festivalska dneva ter dan za počasno prilagoditev na življenje po festivalu. Zadnja zabava prireditve bo uradno zaključila zimsko sezovo v Olimpijskem centru Jahorina.

Trenutna prodaja vstopnic kaže, da moramo z nakupom pohiteti, saj organizatorji že napovedujejo presežke. Vstopnice si lahko zagotovimo na kompasyoung.si in supratravel.si.

Več na festival84.com.

Foto: Festival 84

  • 15.03.2018, 00:00
  • Olimpijski center Jahorina
  • Olimpijska bb, 71423 Jahorina

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

IKEA x Stampd - nova minimalistična kolekcija pohištva

Maja v Ikeine trgovine po svetu prihaja nova kolekcija pohištva SPÄNST. Nastala je v sodelovanju s Chrisom Stampom, oblikovalcem priljubljene modne znamke Stampd. Znamko oblačil zaznamuje minimalistični slog, ki se odraža tudi v novi pohištveni kolekciji. Več

Melon & Lime - barvite podloge za jogo

Melon & Lime je nova znamka izdelkov namenjenih aktivnemu sproščanju, za katero stoji mlada slovensko-hrvaška ekipa. Njihov osrednji produkt so barvite in vizualno privlačne podloge za vadbo joge, pilatesa in drugih športnih aktivnosti. Več