Inovativni Combo Life

Matej Jurgele 04.06.2018
Opel combo

Opel nadaljuje s svojo ofenzivo izdelkov, saj na trg pošilja še novi model Opel Combo Life, družinski avto, poln inovacij, s katerimi je vse mogoče. Combo pete generacije temelji na novi arhitekturi. Je izjemno prostoren, praktičen in vsestranski, opremljen z drsnimi zadnjimi vrati na eni ali obeh straneh in ga je možno naročiti v kratki (4,40 metra) ali dolgi (4,75 metra) različici ter s petimi ali sedmimi sedeži.Z novim Opel Combom Life boste lahko na tekmo odpeljati sedem članov moštva z vso potrebno športno opremo. Družinski podmladek bo užival na treh individualnih zadnjih sedežih, ki so vsi opremljeni z držali za namestitev otroških sedežev Isofix, skozi panoramsko streho pa se je moč zazreti v nebo. Novi Opel Combo Life navdušuje tudi s prostornostjo.

Novi Opel Combo Life dviga letvico na področju tehničnih ambicij v tem segmentu, raven varnosti in udobja pa dosegata novo razsežnost. Opremljen je s tehnologijami in sistemi za pomoč vozniku, dobro znanimi iz segmenta kompaktnih vozil ali športnih terencev, kot so opozorilo ob voznikovi utrujenosti, vzvratna kamera s prikazom iz ptičje perspektive z zornim kotom 180°, projekcijski zaslon in IntelliGrip ter s funkcijami za udobje, med katere zagotovo sodita ogrevanje sedežev in ogrevanje volana z usnjenim oblazinjenjem.Novost v Oplovi zbirki asistenčnih sistemov je zaščita stranice (Flank guard), ki vozniku pomaga pri počasnem zavijanju. Za povrh novi Opel Combo Life očara tudi s svojim videzom, saj ga odlikujejo drzna skladnost ter čvrste in mišičaste poteze.

“Novi Opel Combo Life je ključno vozilo v naši ofenzivi modelov. Naš novinec bo s svojo vsestranskostjo in prostornostjo v kombinaciji z izjemno ponudbo ultra-sodobnih sistemov za pomoč vozniku, ki omogočajo varnejšo vožnjo in prijetnejša potovanja, zagotovo pritegnil družine,” je povedal Oplov izvršni direktor Michael Lohscheller. “Ta avto ima velik potencial za rast znamke in nudi priložnost, da z novim zanosom osvojimo zelo pomemben segment majhnih enoprostorcev.” 

Prijazne ultra-sodobne tehnologije in asistenčni sistemi


Novi Opel Combo Life prinaša veliko tehnološko naprednih varnostnih funkcij in funkcij za večje udobje ter postavlja znatno višja merila v svojem segmentu. Opel je uresničil želje uporabnikov, da bi bile tehnološko izjemne rešitve dostopne tudi družinam in je poskrbel za bogato paleto možnosti, ki so nadvse uporabne pri vsakodnevnih vožnjah.

Fotogalerija

Opel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel comboOpel combo

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča